Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εύκολα ο Ερυθρός Αστέρας...

Εύκολα ο Ερυθρός Αστέρας...
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:07

Επιστροφή στις νίκες για τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Βόζνοβατς με 3-1 για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, την Τρίτη (01/10) στο «Μαρακανά» για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο, βελτιώνοντας έτσι το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα με 2-0 από την Παρτιζάν.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 11’ ο Ντέγκενεκ, έπειτα από ασίστ του Μάριν, ενώ στο 26’ ο Μπεν έκανε το 0-2, έπειτα και πάλι από ασίστ του πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στη συνέχεια στο 31’ σε 1-2 με τον Μάσοβιτς, με τον Βουκάνοβιτς ωστόσο στο 52’ να διαμορφώνει το τελικό 1-3 της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Βελιγραδίου πριν από τον Ολυμπιακού θα αγωνιστεί και κόντρα στην Μάτσβα για το πρωτάθλημα, το Σάββατο (28/09).

Διαβάστε επίσης

Το ξεχωριστό 670ό ματς των Βετεράνων! (pics)

Το ξεχωριστό 670ό ματς των Βετεράνων! (pics)

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού νίκησε 1-0 στο Ρέντη αντιπροσωπεία της ελληνικής ομογένειας στο Σίδνεϊ. Κέφι, συγκίνηση και όμορφες στιγμές στο φιλικό…

Ο Γκερέρο «ψάχνει» το ρεκόρ του!

Ο Γκερέρο «ψάχνει» το ρεκόρ του!

Ο Ισπανός επιθετικός έχει συνολικά 14 γκολ με τον Ολυμπιακό και χρειάζεται τρία ακόμα, για να προσπεράσει το ρεκόρ του στην Ισπανία, που ήταν 17 με την Χιχόν…

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν...

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν...

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού από την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις κόντρα στην Λαμία.