Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Γκερέρο είναι… συνδεδεμένος με το γκολ»

«Ο Γκερέρο είναι… συνδεδεμένος με το γκολ»
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:10

Με το «καλημέρα» ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έχει «φωνάξει» πόσο χρήσιμος είναι για το ρόστερ του Ολυμπιακού. Με τον Ισπανό επιθετικό του Θρύλου να μετρά ήδη τέσσερα γκολ και μία ασίστ!

Όπως είναι λογικό, οι επιδόσεις του Γκερέρο με την ερυθρόλευκη φανέλα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και από τους συμπατριώτες του. Είναι χαρακτηριστικό, πως η ισπανική ιστοσελίδα «Eldesmarque» ετοίμασε ένα αφιέρωμα για τον στράικερ των Πειραιωτών.

Στον τίτλο, μάλιστα, αναφέρει η ιστοσελίδα: «Ένας θανάσιμος πολεμιστής». Με το εν λόγω Μέσο να τονίζει μεταξύ άλλων: «Ο πρώην παίκτης της Σπόρτινγκ Χιχόν, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, είναι αποφασιστικός για την ομάδα του, προσφέροντας πολλά γκολ και έχοντας εξαιρετικές επιδόσεις με τις εμφανίσεις του. Ο Ισπανός θέλει να δείξει το καλύτερο του επίπεδο, για να βοηθήσει τoν Ολυμπιακό, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League, όπου η ομάδα του συμμετέχει…

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο ελληνικό πρωτάθλημα, οδηγεί τον Ολυμπιακό στην κορυφή με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Για να παραμείνει στην πρώτη θέση η ομάδα, ο Γκερέρο ήταν καθοριστικός τόσο με τα δύο τέρματα που πέτυχε αλλά και με την συμβολή του στην εικόνα της ομάδας!

Παρόλο που το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, ο επιθετικός είναι μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος, δίνοντας την αίσθηση ότι είναι… συνδεδεμένος με το γκολ!

Θα είναι ένας μακρύς δρόμος για τον ίδιο τον παίκτη και την ομάδα του, με δύσκολες ημερομηνίες στο… ημερολόγιο, οπότε ο Γκερέρο πρέπει να συνεχίσει να δείχνει το υψηλό επίπεδο που έχει στο ξεκίνημα της σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Τεράστια «δίψα» για Ερυθρό, αλλά...

Τεράστια «δίψα» για Ερυθρό, αλλά...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν βλέπει την ώρα για την ιστορική αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο, στο μυαλό όλων στις τάξεις της ομάδας αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο το ματς με τη Λαμία...

Delije: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vids)

Delije: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vids)

«Τρελαμένοι» οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα για το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα στα ελληνικά στο εκτός έδρας ματς με την Βόζνοβατς.