Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτόξευση σε όλα τα επίπεδα

Εκτόξευση σε όλα τα επίπεδα
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 - 13:27

Υπάρχουν πάρα πολλοί τομείς, στο ποδόσφαιρο. Πάρα πολλά πράγματα, στα οποία μπορείς να δώσει προσοχή μία ομάδα, εάν θέλει να μεγαλώσει το όνομά της. Όχι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός το έχει αντιληφθεί πλήρως αυτό και ρίχνει το βάρος του τόσο στο εντός των γραμμών, κομμάτι, όσο και σε εκείνο «εκτός των γραμμών». Το διοικητικό, το κοινωνικό, οι ακαδημίες. Όλα παίζουν ρόλο. Και ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τίποτα, στην τύχη του.

Η ανάληψη πόστου, από την κα. Λίνα Σουλούκου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ECA, είναι μία ακόμη τρανή απόδειξη, ότι ο Ολυμπιακός, διαρκώς προοδεύει. Δεν σταματά να εξελίσσεται, να γιγαντώνει το όνομά του, να έχει λόγο, ως ίσος, δίπλα στους μεγάλους. Δίπλα στα μεγαθήρια, του ευρωπαϊκού (και παγκοσμίου) ποδοσφαίρου. Η κα. Σουλούκου εξελίσσεται, διαρκώς, μαζί με την ομάδα, κάνοντας επαφές με ξένους Συλλόγους, έχοντας σημαντικές συνεργασίες, σε επίπεδο μεταγραφών, σε επίπεδο ανταλλαγής διοικητικών απόψεων.

Από όλο αυτό επωφελείται, πάνω από όλους και όλα, ο Ολυμπιακός. Ο οποίος κερδίζει σε εμπειρία, σε τεχνογνωσία, σε ιδέες και εφαρμογές, στην πράξη. Ο κ. Μαρινάκης και τα στελέχη του Θρύλου, έχουν κάνει τον Ολυμπιακό ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό κλαμπ και το όνομα, αλλά και το μέγεθος του Θρύλου, διαρκώς μεγαλώνουν.

Διαβάστε επίσης

Όσοι προλάβετε, θα είστε εκεί…

Όσοι προλάβετε, θα είστε εκεί…

Παρασκευή και Σάββατο θα διατίθενται τα εναπομείναντα εισιτήρια για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, με τον Ερυθρό Αστέρα!

Πολυθεσίτες με σκοπό

Πολυθεσίτες με σκοπό

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει, στο δυναμικό του παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στο γήπεδο. Και για αυτό υπάρχει λόγος.