Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιδόσεις παγκόσμιας κλάσης από τον Βαλμπουενά»

«Επιδόσεις παγκόσμιας κλάσης από τον Βαλμπουενά»
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:52

Τα γενέθλια του έχει το Σάββατο (28/9) ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος «μπαίνει» στο 35ο έτος της ηλικίας του. Ωστόσο, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, φαίνεται πως είναι σαν το… παλιό καλό κρασί!

Οι επιδόσεις του Γάλλου σούπερ σταρ, με τον Ολυμπιακό, «τρελαίνουν» κόσμο και είναι χαρακτηριστικό, πως η ιστοσελίδα «GazeteFutbol», έκανε αναφορά στα κατορθώματα του, υπογραμμίζοντας πως βιώνει τη δεύτερη του… άνοιξη!

Συγκεκριμένα, η τουρκική ιστοσελίδα αναφέρει για τον άσο του Θρύλου: «Επιδόσεις παγκόσμιας κλάσης παρουσιάζει ο Ματιέ Βαλμπουενά!

Ο 34χρονος Γάλλος, έχει ήδη τέσσερα γκολ και επτά ασίστ στην Ελλάδα. Είναι μεταξύ των λόγων που ο Ολυμπιακός μπήκε στους ομίλους του Champions League. Το έδειξε για τελευταία φορά, με ένα γκολ και μια ασίστ απέναντι στην Τότεναμ».

Διαβάστε επίσης

Στο μυαλό του Μαρτίνς…

Στο μυαλό του Μαρτίνς…

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού καταστρώνει πλάνο ανάκαμψης από την ισοπαλία με τον ΠΑΟ και στο ματς (28/9) με την Λαμία, αναμένεται να ρίξει στη «μάχη» νέα πρόσωπα. Τα σχέδια του 49χρονου τεχνικού…

Ο Σισέ χάνει και τη... Βραζιλία!

Ο Σισέ χάνει και τη... Βραζιλία!

Ο στόπερ του Ολυμπιακού δεν κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Σενεγάλης και έτσι, θα χάσει την ευκαιρία να παίξει στο ιστορικό φιλικό των «λιονταριών» με τη Βραζιλία, στις 10/10…