Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίδραση για μία ακόμη «ερυθρόλευκη» παράσταση στο Ναό!

Αντίδραση για μία ακόμη «ερυθρόλευκη» παράσταση στο Ναό!
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:15

Την Λαμία αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (28/09) ο Ολυμπιακός στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις.

Οι Πειραιώτες έχουν αφήσει πίσω τους το ματς με τον ΠΑΟ και είναι πανέτοιμοι να παίξουν με πάθος για μία ακόμη «ερυθρόλευκη» παράσταση στο Ναό τους.

Ο Θρύλος τη φετινή σεζόν μετράει 5 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ στα εντός έδρας ματς του με συντελεστή τερμάτων 18-2, θέλοντας να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και κόντρα στην ομάδα τη Φθιώτιδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, δίνοντας «ανάσες», αλλά ταυτόχρονα και «φρεσκάδα» στους Πειραιώτες για να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο και να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Βέβαια, όλοι στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο κόντρα σε μία ομάδα που θα παίξει 90 λεπτά άμυνα. Ωστόσο, είναι πανέτοιμοι να διασπάσουν την άμυνα της και να φτάσουν σε μία ακόμη ευρεία νίκη στο «σπίτι» τους.

Διαβάστε επίσης

Προλαβαίνει Ολυμπιακό ο Γκαρσία...

Προλαβαίνει Ολυμπιακό ο Γκαρσία...

Ο 23χρονος εξτρέμ του Ερυθρού Αστέρα φαίνεται πως θα βρίσκεται στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ματς με τον Θρύλο, στο Βελιγράδι...

«Καυτός» Κάιπερς! Σκόραρε δις ξανά! (vids)

«Καυτός» Κάιπερς! Σκόραρε δις ξανά! (vids)

Ο Βέλγος επιθετικός της Αζαξιό, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, σημείωσε δύο ακόμη γκολ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 2-0 κόντρα στην Βαλενσιέν.