Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φρεσκάδα στο αρχικό σχήμα με πέντε νέους

Φρεσκάδα στο αρχικό σχήμα με πέντε νέους
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:17
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ουσεϊνού Μπα, Λεονάρντο Κούτρης, Μαντί Καμαρά, Χιλάλ Σουντανί, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Τα πέντε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, για το ματς με τη Λαμία. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κινηθεί, όπως εκτιμούσαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα ρεπορτάζ, γύρω από το ματς και την ενδεκάδα. Πέντε νέοι ποδοσφαιριστές, σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό και Τότεναμ, προκειμένου η ομάδα του Ολυμπιακού να αποκτήσει λίγη περισσότερη φρεσκάδα.

Η είσοδος του Μπα στην ενδεκάδα ήταν επιβεβλημένη, ελλείψει και του Γιασίν Μεριά, αλλά και του Παπ Σισέ και ο Μαρτίνς τον προτίμησε, από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Για τους υπόλοιπους παίκτες, όμως, η είσοδός τους στο αρχικό σχήμα, γίνεται καθαρά με γνώμονα μία αλλιώτικη προσέγγιση, ένα άνοιγμα στο rotation, από τον Πορτογάλο προπονητή. Και σίγουρα τέτοιες λογικές θα δούμε και στο μέλλον, αφού η σεζόν είναι μακρά και τα παιχνίδια πολλά και δύσκολα.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λαμία 2-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λαμία 2-0 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League1. Live στις 19:30 στο gavros.gr/NS2.