Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Διαμαντόπουλος «έπνιξε» δύο πέναλτι

Ο Διαμαντόπουλος «έπνιξε» δύο πέναλτι
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πέρα βρέχει και για τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας). Ο διεθνής ρέφερι δεν είδε ποτέ το πέναλτι που έγινε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου σε ανατροπή του Σουντανί και καταλόγισε κόρνερ! Συγχαρητήρια για την… εξυγίανση, κάνει ομορφιές και με τους κανονισμούς! Εφόσον υπήρξαν διαμαρτυρίες γιατί δεν πήγε στο VAR για να δει τη φάση; «Δαγκώνει»; Επίσης, ο Διαμαντόπουλος κάνει κι άλλα! Ανέρχεται τις καθυστερήσεις των παικτών της Λαμίας!

Και κάτι τελευταίο: Το πέναλτι που δεν έδωσε είναι παρόμοιο με αυτό που έδωσε ο Γερμανός Στέγκεμαν σε βάρος του Σεμέδο και υπέρ του ΠΑΟ. Όμως, άλλοι είναι οι κανονισμοί της… εξυγίανσης, άλλοι για τον Ολυμπιακό!

Ο Κομίνης τι έκανε στη φάση της ανατροπής του Σουντανί; Κοιμόταν; Γιατί δεν ανέλαβε πρωτοβουλία να ειδοποιήσει τον Διαμαντόπουλο, ώστε να πάει στην οθόνη και να δει τη φάση;

Επίσης στο 60' έγινε και 2ο πέναλτι, όταν ο Σκόνδρας έπαιξε την μπάλα με τον αγκώνα του, ο Διαμαντόπουλος ήταν μπροστά, έκανε πως δεν είδε, ενώ και ο Κομίνης από το VAR σφύριξε αδιάφορα...

Διαβάστε επίσης

Ντεμπούτο για Λοβέρα!

Ντεμπούτο για Λοβέρα!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε στο ματς με την Λαμία την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Θρύλου.