Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ύψος του και κάτι παραπάνω

Στο ύψος του και κάτι παραπάνω
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:57

Είναι μεγάλη υπόθεση, για έναν προπονητή, να έχει πληθώρα λύσεων στο ρόστερ του. Ακόμη μεγαλύτερη υπόθεση είναι, όμως, το να έχει ισάξιες λύσεις και παίκτες πάντα έτοιμους. Κόντρα στη Λαμία, για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, ο Μαρτίνς έβγαλε από την ενδεκάδα τον ανέτοιμο Μεριά, ενώ δεν είχε και τον Σισέ. Επέλεξε, λοιπόν, τον Ουσεϊνού Μπα, για παρτενέρ του Ρούμπεν Σεμέδο, στα στόπερ.

Ο νεαρός Αφρικανός τα πήγε καλά, ήταν σταθερός, καθάριζε τα προβλήματα, έστω και αυτά τα λίγα, που προσπάθησε η Λαμία να δημιουργήσει, στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού. Δεν έκανε περιττά πράγματα, ήταν ήρεμος, είχε καλή συνεργασία με τον Σεμέδο, αλλά και με τους μπακ του, ειδικά τον Κούτρη, στα αριστερά του.

Ο Μπα έδειξε ότι θα είναι έτοιμος, όταν ο Μαρτίνς τον χρειαστεί ξανά. Και αυτό είναι ένα μήνυμα, το οποίο περνάει σε αντιπάλους, αλλά και συμπαίκτες. Το μήνυμα ότι πρέπει άπαντες, να είναι πάντοτε έτοιμοι και σε κατάσταση να μπουν στο γήπεδο και να προσφέρουν ουσιαστικά. Όχι απλώς να… καλύψουν μια τρύπα, από τραυματισμό ή τιμωρία.

Διαβάστε επίσης