Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναμνήσεις θριάμβου με Μίλαν, αλλά και… (vid)

Αναμνήσεις θριάμβου με Μίλαν, αλλά και… (vid)
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:38

Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν, ο οποίος θα σφυρίξει το ματς της Τρίτης, στο «Ράικο Μίτιτς», απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, έχει βρεθεί και κατά το παρελθόν, στον δρόμο του Ολυμπιακού. Σε δύο πολύ διαφορετικά παιχνίδια. Σε δύο πολύ διαφορετικές περιστάσεις. Σε δύο πολύ διαφορετικές βραδιές… Και στο άκουσμα του ονόματός του, ανέρχονται στην επιφάνεια πολύ διαφορετικά συναισθήματα…

Από τη μία, είναι το παιχνίδι Μίλαν-Ολυμπιακός! Ο θρίαμβος του Θρύλου, με 3-1, επί της κορυφαίας ιταλικής ομάδας, του μεγαθήριου των 7 Champions League και των πολλών εκατομμυρίων… Η πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Europa League, στα νοκ-άουτ, μέσα στο Καραϊσκάκη. Μία βραδιά γιορτινή, γεμάτη συναισθήματα χαράς, έκστασης, υπερηφάνειας, ενθουσιασμού… Θυμηθείτε την υπέροχη αυτά βραδιά, του περασμένου Δεκεμβρίου.

Από την άλλη, μία βραδιά την οποία κάθε Ολυμπιακός θέλει να… λησμονεί. Η 3η Αυγούστου 2016, το ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά, στο Ισραήλ. Η ήττα με 1-0 και ο πικρός αποκλεισμός, από το Champions League… Όπως είπαμε, μια βραδιά την οποία όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ θέλουν να… ξεχάσουν.

Διαβάστε επίσης