Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάμε στο Βελιγράδι με ξεκάθαρο σκοπό να νικήσουμε» (vid)

«Πάμε στο Βελιγράδι με ξεκάθαρο σκοπό να νικήσουμε» (vid)
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:13

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα του Olympiacos TV μετά τη νίκη κόντρα στην Λαμία ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος άσος του Θρύλου υποστήριξε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν ωραία πράγματα στην Ευρώπη, ενώ υπογράμμισε και τη σημασία κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μία δύσκολη νίκη με την Λαμία, γιατί όπως περιμέναμε παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που συνηθίζει να παίζει κλειστό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν σκοράραμε, αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι, καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ και το ματς πήγε καλά. Ήταν ένα καλό ματς από εμάς. Μου έχει ξανασυμβεί να παίξω την ημέρα των γενεθλίων μου. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο για να παίξεις εκεί (σ.σ. στο Βελιγράδι). Η ατμόσφαιρα είναι πολύ δυνατή, όμως, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα.

Παίξαμε με την Τότεναμ στο πρώτο παιχνίδι και αποδείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε καλά πράγματα. Πάμε στο Βελιγράδι με ξεκάθαρο σκοπό να κερδίσουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή αρχή που έχουμε κάνει στο Champions League. Φυσικά μετά τον πρώτο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα, θέλουμε να συνεχίσουμε, κάνοντας ωραία πράγματα στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης