Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «ευχαριστώ» του Σουντανί! (pic)

Τα «ευχαριστώ» του Σουντανί! (pic)
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:26

Το 2ο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού πέτυχε ο Χιλάλ Σουντανί κόντρα στην Λαμία, ο οποίος ήταν μάλιστα και ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Ο Αλγερινός άσος μετά το τέλος θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του για το γεγονός ότι τον βοήθησαν να σκοράρει και να αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Χαρούμενος που σκόραρα ξανά και περήφανος που ήμουν ο MVP!!! Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τον τρόπο που παίξαμε απόψε (σ.σ. χθες) και τον κόσμο για την εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy to score again and proud to be MVP ????!! I want to thank my team mates for how we played tonight!! and the fans for great atmosphere @olympiacosfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hillal Soudani (@hillalsoudani) στις

Διαβάστε επίσης

Η «μάχη» των Γκερέρο- Ελ Αραμπί!

Η «μάχη» των Γκερέρο- Ελ Αραμπί!

Οι δύο σέντερ φορ του Ολυμπιακού βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση γεμίζοντας ικανοποίηση, αλλά και προκαλώντας έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Πέδρο Μαρτίνς.

Αποβολή... ζάχαρη για τον ΠΑΟΚ!

Αποβολή... ζάχαρη για τον ΠΑΟΚ!

Ο Ζαχαριάδης που ήταν στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ απέβαλε τον Ιγκλέσιας που κατά σύμπτωση δεν παίζει κατά του ΠΑΟΚ.