Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα κάτω από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος!

Και τώρα κάτω από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος!
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:28

Ο Ολυμπιακός μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 1. Όπως του αξίζει!

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 2-2, βρίσκονται πλέον μετά το πέρας των πρώτων 5 αγωνιστικών μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα με 13 βαθμούς, έχοντας από κάτω τους την Ξάνθη με 12, τον ΠΑΟΚ με 11, τον ΟΦΗ με 10 και την ΑΕΚ με 10 βαθμούς.

Από κάτω από τον Θρύλο όπως αρμόζει βάσει των ρόστερ, της ιστορίας και του κόσμου των ομάδων.

Με τον Ολυμπιακό να είναι πλέον αποφασισμένος να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος της σεζόν, κατακτώντας το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Με τους Πειραιώτες να έχουν φυσικά μπροστά τους πολύ μακρύ και δύσκολο δρόμο. Ωστόσο, όσο βρίσκονται εκείνοι στην κορυφή δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν, γνωρίζοντας τον τρόπο να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος!

Φορέστε, λοιπόν, τα… παλτά σας, γιατί όσο περνάει ο καιρός η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα θα αυξάνεται, με τον χειμώνα να αναμένεται πολύ «παγωμένος» με βαθμολογίες στους πολλούς – βαθμούς.

Μέχρι το τέλος από κάτω από τον Ολυμπιακό, όπως αξίζει να βρίσκεστε!

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος μόνος στην κορυφή, όπως του αξίζει!

Ο Θρύλος μόνος στην κορυφή, όπως του αξίζει!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί όπου ανήκει, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα μέχρι το τέλος, για να πανηγυρίσει το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του...

Αποβολή... ζάχαρη για τον ΠΑΟΚ!

Αποβολή... ζάχαρη για τον ΠΑΟΚ!

Ο Ζαχαριάδης που ήταν στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ απέβαλε τον Ιγκλέσιας που κατά σύμπτωση δεν παίζει κατά του ΠΑΟΚ.

Η «μάχη» των Γκερέρο- Ελ Αραμπί!

Η «μάχη» των Γκερέρο- Ελ Αραμπί!

Οι δύο σέντερ φορ του Ολυμπιακού βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση γεμίζοντας ικανοποίηση, αλλά και προκαλώντας έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Πέδρο Μαρτίνς.