Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φιλία και αδελφοσύνη, αλλά…»

«Φιλία και αδελφοσύνη, αλλά…»
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:04

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της ομάδας του, ενόψει του αυριανού ματς, έτοιμος να την οδηγήσει στη νίκη. Επεσήμανε, για τον Ολυμπιακό, ότι άλλο πράγμα η φιλία και η αδελφοσύνη, ανάμεσα στους δύο Συλλόγους και άλλοι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, για το Champions League.

«Αυτό είναι το πρώτο μας παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας εναντίον ενός αξιόλογου αντιπάλου. Από πριν, γνωρίζαμε ότι όλες οι ομάδες του ομίλου ήταν δυνατές. Θα ετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο, θα είναι ένα θέαμα. Όπως και πέρυσι, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, με τη διαφορά ότι τώρα είμαστε πολύ πιο έμπειροι. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση 90 λεπτών. Σε παιχνίδια όπως αυτό, το ένα λάθος ή η έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να κοστίσει. Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη του αρχαρίου ή τα λάθη που κοστίζουν πολύ.

Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα. Εχουν ένα μεγάλο ρόστερ. Έδειξαν σοβαρότητα με τον Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είχαν συμμετάσχει στο Champions League τα προηγούμενα δύο χρόνια, κάτι που είναι αδιανόητο για ένα τέτοιο σύλλογο. Έχουν μεγάλες προσδοκίες. Γνωρίζουμε τη φιλία μεταξύ των δύο εθνών, των δύο συλλόγων και των οπαδών. Αλλά όταν ξεκινήσει ο αγώνας, όλοι θα αγωνιστούν για τον εαυτό τους», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος.

Διαβάστε επίσης