Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλούς παίκτες και είναι δύσκολος αντίπαλος»

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλούς παίκτες και είναι δύσκολος αντίπαλος»
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:26

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού βρίσκονται πλέον άπαντες στο στρατόπεδο του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Χοσέ Κάνιας, μίλησε για την αναμέτρηση της Τρίτης και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν καλούς και ποιοτικούς παίκτες και ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.

«Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλούς παίκτες, αλλά το ίδιο κι εμείς. Είναι δύσκολος αντίπαλος, όπως η Μπάγερν και η Τότεναμ, όμως για μας είναι σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας. Θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου. Αν το κάνουμε μπορούμε να νικήσουμε και θα είναι σπουδαία υπόθεση γιατί θα παραμείνουμε στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Έχουν αλλάξει κάποιοι παίκτες από την περίοδο που έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Στην έδρα τους ήταν δύσκολα, αλλά στην Τούμπα κερδίσαμε παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός παίζει διαφορετικά στο Καραϊσκάκη. Εμείς με τον κόσμο στο πλευρό μας θα παλέψουμε για τη νίκη, γιατί έχουμε καλή ομάδα.

Ξέρω πως Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας είναι αδελφοποιημένοι, αλλά τα προηγούμενα τρία χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν αντίπαλός μου, στον ΠΑΟΚ. Τώρα η κατάσταση στις κερκίδες θα είναι διαφορετική, αλλά για μένα δεν αλλάζει κάτι. Θέλω τη νίκη κι έτσι σκέφτομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Η συνέντευξη Τύπου του Θρύλου! (vid)

Η συνέντευξη Τύπου του Θρύλου! (vid)

Οι Πέδρο Μαρτίνς και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο μίλησαν στο Βελιγράδι, για το αυριανό (1/10) ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, για το Champions League...