Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και ωραίο θέαμα»

«Νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και ωραίο θέαμα»
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:13

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία, για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε στις δηλώσεις του, ότι οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν όλο αυτό τον καιρό, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ισπανού φορ:

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το γήπεδο; Και επίσης θα παίξει ρόλο η ατμόσφαιρα;

«Ξέρουμε πως πρόκειται για ένα πολύ όμορφο στάδιο που θα υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για να προσφέρουμε ένα ωραίο θέαμα στον κόσμο και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για έναν επιθετικό είναι σημαντικό το γκολ. Έβαλες γκολ με τον Παναθηναϊκό σε μία ευκαιρία, ενώ εσύ κάνεις και όλη τη βρώμικη δουλειά. Είναι το ίδιο για εσένα να θυσιάζεσαι, κάνοντας και άλλες δουλειές;

«Φυσικά και βλέπω πολύ σημαντικό τον ρόλο του επιθετικού στο να σκοράρει. Ομως γενικότερα το βλέπω ως ομαδικό άθλημα και ως ομαδικό όλοι πρέπει να βοηθούν την ομάδα, είτε πρόκειται για την επίθεση, είτε για την άμυνα. Φυσικά αν η ευκαιρία είναι τέτοια για να σκοράρει κάποιος συμπαίκτης μου, το κάνω. Δουλειά μας είναι να συνεισφέρουμε στην ομάδα».

Είναι ένα έξτρα κίνητρο για εσάς το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας από τότε που γύρισε στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κερδίσει την Λίβερπουλ και έχει ισοπαλία με τη Νάπολι, ενώ έχει χάσει μόνο από την Παρί; Κι επίσης, αφού δεν μας λέει ο κόουτς αν θα ξεκινήσεις, μήπως μπορείς να μας το αποκαλύψεις εσύ;

«Γνωρίζουμε την ιστορία του Ερυθρού Αστέρα, ξέρουμε την ποιότητά του, ξέρουμε τι έχουμε πετύχει κι εμείς έχουμε κάνει μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Εχουμε έρθει με έναν στόχο, για να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, γιατί έχουμε έναν αντίπαλο με ποιότητα. Εχουμε δουλέψουμε για να κερδίσουμε».

Άρα παίζεις αύριο;

«Αύριο θα το μάθουμε...»

Διαβάστε επίσης