Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι κάτι υπέροχο, ξέρουμε τι κάνουμε»

«Είναι κάτι υπέροχο, ξέρουμε τι κάνουμε»
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019 - 21:32

Για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι ΓΑΥΡΟΙ και οι Delije στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών τόνισε πως είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει από τους οπαδούς των δύο συλλόγων, ενώ επισήμανε ότι ξέρει πολύ καλά τι κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, απαντώντας στις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχω εκπλαγεί έχω συζητήσει με τον κ. Μαρτίνς και με τους παίκτες. Είναι κάτι που το χρειαζόμαστε γιατί το είχαν ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές. Να είστε σίγουροι ότι ξέρουμε τι κάνουμε».

Για την καταπληκτική ατμόσφαιρα:

«Είναι κάτι υπέροχο, αυτή η αδελφότητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ανταγωνισμό στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή η αδελφότητα θα έπρεπε να είναι παράδειγμα σε όλο τον κόσμο γιατί στέλνει μηνύματα κατά της βίας και είναι κάτι πολύ όμορφο».

Διαβάστε επίσης

«Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό» (vid, pics)

«Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό» (vid, pics)

Απίθανη ατμόσφαιρα στο «Μαρακανά» με τον κόσμο του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα να τραγουδούν συνθήματα στα ελληνικά, αφήνοντας άφωνη όλη την Ευρώπη.

Ερυθρός Αστέρας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1 (Τελικό)

Ερυθρός Αστέρας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1 (Τελικό)

Τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς ιδιαίτερης και ιστορικής σημασίας. Live στις 22:00 στο gavros.gr/CS2.