Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλή ευκαιρία, χάθηκε, προχωράει…

Καλή ευκαιρία, χάθηκε, προχωράει…
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019 - 00:51

Όπως δεν στάθηκε, για περισσότερο από όσο χρειαζόταν, στις μεγάλες νίκες, τις οποίες πέτυχε μέχρι στιγμής στη σεζόν, ο Ολυμπιακός, έτσι δεν θα σταθεί περισσότερο, από όσο χρειάζεται, σε αυτό το 3-1, από τον Ερυθρό Αστέρα. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, για σημαντικό διάστημα του αγώνα, όμως τη χάλασε μόνος του, με την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος, επηρεασμένος, φυσικά, από την αποβολή (τραβηγμένη, ξαναλέμε) του Μπενζιά, στο 56’.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αναλύσει (ήδη το κάνει) τι δεν πήγε καλά στο Βελιγράδι και ο Ολυμπιακός έχασε, μέσα από τα χέρια του, ένα ματς, το οποίο κρατούσε. Δεν μπορεί, όμως, να σταθεί περισσότερο, από όσο πρέπει, σε αυτό. Ήδη από την Τετάρτη, ο Ολυμπιακός βάζει πλώρη, για να αλώσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» την προσεχή Κυριακή και για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνει ανάγνωση των σημειώσεων του Μαρτίνς, με τα λάθη που έγιναν στον Βελιγράδι και πολλή δουλειά, ώστε να μην ξαναγίνουν.

Τόσο ο Πορτογάλος τεχνικός, όσο και οι ποδοσφαιριστές του, γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι δεν πήγε καλά, κόντρα στα αδέρφια μας, στη Σερβία και θα το διορθώσουν άμεσα. Είναι σημαντικό, τώρα, για τον Ολυμπιακό, να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο την ψυχολογία του και να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως πρέπει. Το ματς στο Βελιγράδι ήταν μία καλή ευκαιρία, για κάτι πολύ θετικό. Χάθηκε, όμως και ο Ολυμπιακός οφείλει -άμεσα- να προχωρήσει.

Διαβάστε επίσης