Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορισμοί με (νέο) άρωμα... μπλόκου!

Ορισμοί με (νέο) άρωμα... μπλόκου!
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019 - 14:02
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η προηγούμενη... έξοδος του Ολυμπιακού από τον Λεκανοπέδιο ήταν στη Λάρισα και υπήρξαν διαιτητικά λάθη (από τον Αθηναίο Ευαγγέλου) για να τον σταματήσουν, καθώς ακύρωσαν δυο κανονικά γκολ. Όμως, ακόμη δεν έχουμε δει τα χειρότερα, καθώς ο Περέιρα είναι ανίκανος και ακατάλληλος για ορισμούς. Το δείχνει συνέχεια, ειδικά στα ματς του Ολυμπιακού, καθώς δεν φταίνε οι διαιτητές (σ.σ. πάντα αγωνιστική η κριτική) αλλά ο Περέιρα που τους ορίζει.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης), όπου παίζουν Αρης-Ολυμπιακός υπάρχει (ξανά) άρωμα μπλόκου! Το ματς θα σφυρίξει ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας) αλλά το απίστευτο είναι πως ο Παπαπέτρου μπήκε στο VAR!

Ο Τζοβάρας την προηγούμενη σεζόν διαιτήτευσε δυο ματς του Ολυμπιακού. Στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη (3-1) καταλόγισε ένα σούπερ ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού στο 74', καθώς η μπάλα βρήκε στον κολλημένο αγκώνα του Τσιμίκα. Την 27η αγωνιστική διαιτήτευσε Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-3 και ήταν στον κόσμο του ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα δεν έδωσε δυο κίτρινες για φάουλ σε βάρος του Ποντένσε.

Η παραμονή του στους πίνακες αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς την 30ή αγωνιστική (τελευταία) της σεζόν 2018-19 ο Τζοβάρας σφύριξε Απόλλων-ΑΕΚ 0-1, όπου στο 27' ο Λιβάγια έσπρωξε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Χουάντερσον. Όμως, εν λόγω ρέφερι έβγαλε κίτρινη αντί για το κόκκινη στο παίκτη της ΑΕΚ. Αν εφάρμοζε τον κανονισμό, δηλαδή του έδειχνε κόκκινη κάρτα, ο Λιβάγια δεν θα έπαιζε στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Τα ίδια και χειρότερα σχετικά με τον ορισμό του Τάσου Παπαπέτρου (Αθηνών) στο VAR. Είναι από τους διαιτητές που έχουν αδικήσει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό καθώς στα ματς που σφύριξε μέχρι τώρα δεν έχει δώσει καμιά 15αρια πέναλτι και δεν είναι υπερβολή!

Μέχρι τώρα ο Παπαπέτρου σφύριξε τους εξής αγώνες:

01/09/19 ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 2-1: Οι «κυανέρυθροι» έβγαλαν ανακοίνωση επειδή το δεύτερο γκολ ήταν επιθετικό φάουλ.

21/09/19 Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-1

Ο Παπαπέτρου στο VAR: Ατρόμητος-ΑΕΛ, Αρης-Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης