Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Να μαζέψουν τον Γ. Σαββίδη, εισαγγελέας για Μελισσανίδη»

Καραπαπάς: «Να μαζέψουν τον Γ. Σαββίδη, εισαγγελέας για Μελισσανίδη»
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019 - 19:40
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Εξω από τα δόντια» τα είπαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague 1. Οι «ερυθρόλευκοι» που εκπροσωπήθηκαν από τους αντιπροέδρους τους, Κώστα Καραπαπά και Τάκη Αγραφιώτη εξαπέλυσαν πολυμέτωπη επίθεση, συγκεκριμένα κατά των Γ. Σαββίδη, Μ. Γκαγκάτση, όπως επίσης και κατά των Μελισσανίδη, Γ. Παπαδόπουλου αλλά και εναντίον των Σιδηρόπουλου αλλά και κατά του VAR.

Αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς ήταν χείμαρρος κατά του αντιπρόεδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος ήταν απών, επειδή ο ΠΑΟΚ δυναμιτίζει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αρη αλλά και εναντίον του Γιώργου Σαββίδη που «βρίζει όλο τον κόσμο». Μάλιστα, ο Καραπαπάς, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε «να μαζέψουν» τον γιο του προέδρου του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας: «Θα πείτε συγγνώμη επίσημα για τους τραμπουκισμούς των οπαδών σας σε μικρά παιδάκια;». Με το τελευταίο εννοεί το «ντου» στα παιδιά της σχολής της Θεσσαλονίκης του Ολυμπιακού, στην ομάδα Κ 16.

Ακολούθησε και επίθεση Καραπαπά κατά του Μελισσανίδη με αφορμή την ποινή-χάδι αλλά και για τη δικαιολογία που ειπώθηκε για το «ντου» στον Ελβετό διαιτητή του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2, όπως και κατά του Γιάννη Παπαδόπουλου, ενώ με αφορμή την απαλλαγή του τελευταίου είπε ότι «οι επίσημοι παράγοντες διώκονται, οπότε να γίνουμε όλοι... φαντάσματα». Ακόμη ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, πάντα με αφορμή το «ντου» στον διαιτητή Κλόσνερ, τόνισε: «Περιμένουμε να δούμε, αν θα ευαισθητοποιηθεί κανένας εισαγγελέας να κάνει έφεση ή να ερευνήσει αυτεπάγγελτα το θέμα»!

Ο Αγραφιώτης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τις διακοπές σύνδεσης με το VAR, ενώ έβγαλε στη σέντρα και τον Σιδηρόπουλο...

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Καραπαπά στο ΔΣ της Superleague 1:

-«Όλη την εβδομάδα δυναμιτίζετε έναν αγώνα στον οποίο δεν συμμετέχει η ομάδα σας. Λυπάμαι που δεν είναι εδώ ο κ. Γκαγκάτσης για να τα μεταδώσει απ ευθείας αυτά που λέω στο σάιτ σας το sdna. Ο Γιώργος Σαββίδης βρίζει όλο τον κόσμο, προσβάλει, πυροδοτεί και είναι μέλος του ΔΣ της ομάδας σας. Θα τον μαζέψετε; Θα πείτε συγγνώμη επίσημα για τους τραμπουκισμούς των οπαδών σας σε μικρά παιδάκια;»

-«Εγώ σας τα είπα για το VAR απο τη δεύτερη αγωνιστική, δικαιώθηκα απόλυτα και το πειθαρχικό της ΕΠΟ μου επέβαλε 18,000 πρόστιμο. Και 10,000 για το μαρς του Μελισσανίδη που δεν ήξερε που έμπαινε. Και φυσικά ο Γιαννάκης αθώος όπως πάντα... Ποιό είναι το μήνυμα; Οι επίσημοι παράγοντες διώκονται, οπότε να γίνουμε όλοι... φαντάσματα για να μην έχουμε τιμωρίες. Περιμένουμε να δούμε αν θα ευαισθητοποιηθεί κανένας εισαγγελέας να κάνει έφεση ή να ερευνήσει αυτεπάγγελτα το θέμα»!

Από την πλευρά του, ο επίσης αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης ξέσπασε με αφορμή τις... γελοιότητες στο VAR: «Συνεχίζονται τα απίθανα με το VAR. Προβλήματα με τις γραμμές, προβλήματα με το ρεύμα. Να στείλουμε μια επιστολή και να ζητάμε να διευκρινιστεί ποιός έχει την ευθύνη. Η ΕΠΟ; Η εταιρεία του VAR; Ο ΟΤΕ; Γιατί σίγουρα δεν την έχουν οι ομάδες αλλά επικοινωνιακά θα μας λένε για γήπεδα που κόβεται το VAR κλπ κλπ...».

Ο Αγραφιώτης πρόσθεσε για το ΠΑΟΚ-Αρης 2-2: «Ο Σιδηρόπουλος δεν έχει μάθει τι είναι ο περιβάλλων χώρος». Αφορμή ότι ο... κορυφαίος έμεινε απαθής στο «ντου» τον οπαδών του ΠΑΟΚ, μετά το δεύτερο γκολ του Αρη.

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, ο οποίος απάντησε: «Εγώ δεν τα ξέρω αυτά τα ίνσταγκραμ, τα καταδικάζω»...

Διαβάστε επίσης

Νίκη στη Θεσσαλονίκη, πρωτάθλημα και Ευρώπη!

Νίκη στη Θεσσαλονίκη, πρωτάθλημα και Ευρώπη!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι για «διπλό» την Κυριακή (6/10) επί του Άρη. Για νίκες ως το τέλος! Για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος, αλλά και για ευρωπαϊκή πορεία, παρά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα…

«Δεν άξιζα την κόκκινη κάρτα, απόλυτα συγκεντρωμένοι για νίκη κόντρα στον Άρη»

«Δεν άξιζα την κόκκινη κάρτα, απόλυτα συγκεντρωμένοι για νίκη κόντρα στον Άρη»

Ο Γιασίν Μπενζιά τόνισε ότι θεωρεί υπερβολική την απόφαση του διαιτητή του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ επισήμανε ότι όλοι στην ομάδα είναι επικεντρωμένοι στο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στους Θεσσαλονικείς.