Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη στη Θεσσαλονίκη, πρωτάθλημα και Ευρώπη!

Νίκη στη Θεσσαλονίκη, πρωτάθλημα και Ευρώπη!
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019 - 00:41

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πως... κατάφεραν να φύγουν με «άδεια χέρια» από το Βελιγράδι και το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες έχασαν ένα… δικό τους ματς και αυτό τους πείραξε. Ωστόσο, από την στιγμή που ακολουθεί το ματς με τον Άρη, στο «Κλ. Βικελίδης», την Κυριακή (6/10) δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα!

Οι παίκτες του Θρύλου έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του ματς και του «διπλού» στη Θεσσαλονίκη. Ξέρουν πολύ καλά, πως νίκες, σε έδρες όπως αυτής των «κίτρινων», δίνουν... τίτλο! Τον πρώτο τους στόχο, δηλαδή…

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι για νίκη επί του Άρη. Για νίκες ως το τέλος! Για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος!

Ωστόσο, από το μυαλό τους, οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, δεν... διέγραψαν και το «κεφάλαιο» Ευρώπη. Μπορεί τα τρία επόμενα ματς (Μπάγερν εντός, εκτός και Τότεναμ εκτός) να είναι υψηλής δυσκολίας, αλλά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, το σύνθημα των παικτών ήταν: «Θα πάρουμε το πρωτάθλημα, θα συνεχίσουμε και στην Ευρώπη».

Με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να δίνουν έτσι... απαντήσεις σε αυτούς που σχολιάζουν τις τελευταίες ώρες, πως έχουν βάλει το Champions League και την Ευρώπη στην... άκρη.

Ξέρουν ότι ήταν απλά μία ήττα και ότι δεν πρέπει να το βάλουν… κάτω! Έχουν αποδείξει πολλές φορές, άλλωστε, ότι στα δύσκολα τα βγάζουν πέρα…

Διαβάστε επίσης

Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Αλάμπα…

Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Αλάμπα…

Ο αριστερός μπακ της Μπάγερν Μονάχου φαίνεται ότι δεν θα προλάβει τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League…