Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έσπρωχναν» την ΑΕΚ, και όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει...

«Έσπρωχναν» την ΑΕΚ, και όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει...
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019 - 21:26

Κάνουν ό,τι μπορούν για να νικήσει η ΑΕΚ, ωστόσο, απ’ ότι φάνηκε ούτε αυτό είναι αρκετό.

Ο πρώτος διαιτητής του αγώνα ΑΕΛ-ΑΕΚ, Κουμπαράκης και ο ρέφερι που ήταν στο VAR, Ζαχαριάδης «έσπρωξαν» όσο μπορούσαν τους «κιτρινόμαυρους», όμως, δεν έφτανε αυτό για να πάρουν τη νίκη, μένοντας στο ισόπαλο 0-0.

Με τους «βυσσινί» να έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, τα οποία εξέφρασαν και με σχετικές ανακοινώσεις.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι της ΑΕΚ, ειδικά του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από το πρώτο μέρος, ενώ την ίδια ώρα «έκλεισαν» τα μάτια σε παράβαση πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ σε σπρώξιμο στον Ντάουντα.

Ωστόσο, επαναλαμβάνουμε ότι ακόμη και έτσι, με την ξεκάθαρη διαιτητική εύνοια, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, χάνοντας 2 βαθμούς, σε μία έδρα όπου ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των «βυσσινί»: «Πότε επιτέλους θα βγάλει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βράνιες; Παίζει συνεχώς με χειρολαβές και ποδολαβές...». «Ρε Ζαχαριάδη ποιο είναι πέναλτι αν δεν είναι αυτό;».

Διαβάστε επίσης

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (pics)

Συνάντησαν τα πρότυπά τους! (pics)

Οι παίκτες της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκαν την πρώτη ομάδα του Θρύλου, έχοντας την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες και να μιλήσουν με τα ινδάλματά τους.

Τα πλάνα του Μαρτίνς για Άρη...

Τα πλάνα του Μαρτίνς για Άρη...

Οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα στο πολύ σημαντικό ματς με τους Θεσσαλονικείς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.