Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Εθνική... ντροπή είναι ακόμη στην αρχή

Η Εθνική... ντροπή είναι ακόμη στην αρχή
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019 - 08:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Για την Εθνική ομάδα, η οποία στις 12/10 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ιταλία και στις 15 του μήνα στο ΟΑΚΑ τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, μπορούμε να αναφέρουμε ξεκάθαρα ότι υπάρχει κίνδυνος νέων διασυρμών. Αν αφήσουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν'τ Σιπ, αυτόν τον απαράδεκτο Ολλανδό που πήραν, ομάδες σαν την Αρμενία και το Λιχτεντσάιν που διέσυραν το... συγκρότημα του Γραμμένου θα μοιάζουν με μεγαθήρια.

Για την Εθνική σημειώστε τα εξής:

-Στις κλήσεις για τους αγώνες με την Ιταλία και τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια για τους παίκτες που δεν θα κληθούν, σενάρια που κυκλοφόρησαν και πριν από την πρόσληψη του Αναστασιάδη, όμως ο τελευταίος δεν τόλμησε να τα υλοποιήσει.

-Επιβεβαιώθηκε ότι υπήρχε «μαύρη λίστα», όπως φαίνεται όχι από τον προπονητή, καθώς από την αποστολή λείπουν ηχηρά ονόματα, όπως αυτά των Βασίλη Τοροσίδη, Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Κώστα Μανωλά, Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μήτρογλου. Ακολουθεί και ο Ζέκα. Με ποια λογική έμπειροι παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες, ξαφνικά δεν τους κάνουνς Πως γίνεται να παίζεις με Ιταλία και να μη θες αμυντικούς της Αρσεναλ και της Νάπολι;

-Όλα αυτά μετά τον εντός έδρας ...θρίαμβο (1-1) με το Λιχτενστάιν.

-Νέα πρόσωπα αποτελούν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, και ο αμυντικός της Άλκμααρ, Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό (και για πρώτη φορά υπό τον Ολλανδό προπονητή) οι Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος, Δώνης, Ρέτσος και Γαλανόπουλος.

-Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για τους αγώνες με την Ιταλία (εκτός έδρας στις 12/10 και με τη Βοσνία/Ερζεγονίδη (ΟΑΚΑ στις 15/10) είναι οι εξής:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

-Ο Φαν'τ Σιπ δήλωσε ότι «κανένας δεν έχει χάσει οριστικά τη θέση του». Όμως, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη, αν υπάρξουν νέοι διασυρμοί; Η μήπως έπαθαν ποδοσφαιρική ανοσία οι... εξυγιαντές της ΕΠΟ;

-Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σιπ ήταν τόσο άγνωστος που όταν ψήφιζαν για την πρόσληψή του στο ΔΣ της ΕΠΟ κάποιοι αναρωτήθηκαν «πού τον βρήκατε αυτόν» και κάποιοι τον χαρακτήρισαν «προπονητή τρίτης κατηγορίας». Αρα, που έμαθε ο Ολλανδός να χτίζει ομάδες;

-Η Εθνική Ελπίδων έχει δυο νίκες, παίζει ντέρμπι με την Τσεχία και πήραν τους Βρουσάι, Λημνιό και Παυλίδη στην Εθνική ανδρών για να αποκτήσουν εμπειρίες... Το τερμάτισαν!

Διαβάστε επίσης

Το κίνητρο της κορυφής!

Το κίνητρο της κορυφής!

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη κόντρα στον Άρη, προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα πλάνα του Μαρτίνς για Άρη...

Τα πλάνα του Μαρτίνς για Άρη...

Οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα στο πολύ σημαντικό ματς με τους Θεσσαλονικείς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.