Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέτοιες νίκες δίνουν τίτλους!

Τέτοιες νίκες δίνουν τίτλους!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 00:01

Το πάθος ήταν το μεγάλο στοιχείο που έκανε τη διαφορά για τον Ολυμπιακό, στη νίκη (1-2) επί του Άρη, για την έκτη αγωνιστική της Super League 1. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου ήταν αποφασισμένοι για το «διπλό» στην Θεσσαλονίκη και το έδειξαν και στην πράξη. Και με το παραπάνω! «Γυάλιζε» το μάτι τους!

Με τους Πειραιώτες να επιβεβαιώνουν με την εμφάνιση τους πόσο ήθελαν τη νίκη. Τη νίκη και την παραμονή στην κορυφή της Super League 1.

Παίζοντας με καρδιά και ψυχή στο «Κλ. Βικελίδης», οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν ξανά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος! Και εκεί θέλουν να παραμείνουν ως το φινάλε του φετινού… μαραθωνίου. Για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους!

Τέτοιες νίκες δίνουν τίτλους! Και οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς το γνωρίζουν καλά αυτό. Το ήξεραν από πριν, για αυτό και τα έδωσαν όλα. Κάτι που σκοπεύουν να κάνουν και στη συνέχεια.

Μια μεγάλη νίκη… τίτλου αυτή, κόντρα στον Άρη! Πόσω δε μάλλον με τον τρόπο που… ήρθε. Με τεράστια ανατροπή, σε μία δύσκολη έδρα. Με τους Πειραιώτες να στέλνουν το «μήνυμα» τους προς πάσα κατεύθυνση!

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το δείχνουν οι αριθμοί, αλλά και η βαθμολογία… Πρώτος ο Θρύλος με 16 βαθμούς και γκολ 12-2, σε έξι αγωνιστικές! Με τον ΠΑΟΚ να είναι τρίτος με 13 βαθμούς (13-9 τέρματα) και την ΑΕΚ πέμπτη με εννιά πόντους (9-6 γκολ).

Διαβάστε επίσης

«Αντιδράσαμε σωστά»

«Αντιδράσαμε σωστά»

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπουχαλάκη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 κόντρα στον Άρη.