Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέτοια… φιλικά θέλουμε!

Τέτοια… φιλικά θέλουμε!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 14:17

Μπήκε η γλώσσα των… ειδικών του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσα στο στόμα τους και την… κατάπιαν. Μας έφαγαν όλη την εβδομάδα τα αυτιά (και τα μάτια), με τα «φιλικά» του Ολυμπιακού και το πόσο εύκολα ο Θρύλος θα περνούσε, από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Και οι παίκτες του από «ερυθρόλευκοι», κόντεψαν να γίνουν… «κυανόλευκοι», από τις πολλές μπλε μελανιές.

Όλα μέσα στο ποδόσφαιρο είναι. Και το σκληρό παιχνίδι, αρκεί να μη γίνεται αντιαθλητικό και να μην ξεφεύγει, είναι… δεκτό. Ίσα-ίσα, μας αρέσει κιόλας! Δεν υπάρχει ΓΑΥΡΟΣ που να θέλει να βλέπει τον Ολυμπιακό σε… μπλαζέ ματσάκια. Δεν είναι για εμάς. Τα αφήνουν για άλλους, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του.

Αντιθέτως, οι Ολυμπιακοί, όσοι νιώθουν τι είναι ο Ολυμπιακός, δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. Θέλουν τον αντίπαλο να παίζει στα κόκκινα και στην τσίτα. Να βάζει ζόρι, να βάζει δυσκολία. Και ο Θρύλος θα αντεπεξέρχεται και θα βγαίνει από πάνω, γιατί απλώς είναι καλύτερος… Πιο ποιοτικός, πιο σκληραγωγημένος και πιο έτοιμος. Και δεν μασάει…

Τέτοια… φιλικά, σαν και το χθεσινό με τον Άρη, θέλουν οι «ερυθρόλευκοι». Σε όλα τα ματς, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, που θα σημάνει το 45ο!

Διαβάστε επίσης