Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο αξίζει να βρίσκεται στην εθνική Πορτογαλίας»

Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο αξίζει να βρίσκεται στην εθνική Πορτογαλίας»
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 18:25

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήρθε στον Ολυμπιακό για να «φτιάξει» ξανά το όνομά του, κάτι το οποίο έχει γίνει ήδη πραγματικότητα. Με τον Πορτογάλο στόπερ να σκοράρει το πρώτο του γκολ σε ομίλους Champions League, αλλά και να βρίσκεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για την εθνική Πορτογαλίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κλήθηκε να μιλήσει για τον παίκτη του σε Μέσο της πατρίδας του και πιο συγκεκριμένα στην «Α Bola», τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος στόπερ αξίζει να βρίσκεται στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Μάλιστα, ο τεχνικός των Πειραιωτών επισήμανε ότι έχει αναφέρει εδώ και καιρό ότι ο Σεμέδο είναι παίκτης για την εθνική Πορτογαλίας, υπογραμμίζοντας ότι έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένας παίκτης που αξίζει να βρίσκεται στην εθνική ομάδα. Έχει σπουδαίες δυνατότητες και πλέον τις δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια πολύ σωστή επιλογή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που κλήθηκε στην αποστολή της Πορτογαλίας. Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και έχει δουλέψει σκληρά για να καταφέρει να βρεθεί στην εθνική ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Σκοράρει με κάθε τρόπο!

Σκοράρει με κάθε τρόπο!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επιβεβαίωσε και κόντρα στον Άρη τον χαρακτηρισμό «killer», σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με το κεφάλι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.