Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Γιορίς...

Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Γιορίς...
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 19:38

Τα προβλήματα στην Τότεναμ δεν έχει τελειωμό. Στην ήττα με 3-0 από την Μπράιτον το περασμένο Σάββατο, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Ούγκο Γιορίς, στον αγκώνα, στη φάση με την οποία οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Λεπτομέρειες για τον ακριβή χρόνο που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, δεν έχει δώσει ακόμα η Τότεναμ, ωστόσο αυτό ήρθε να το κάνει ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, τόνισε ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα επιστρέψει ξανά στην αγωνιστική δράση πριν το τέλος του έτος, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο ματς του Λονδίνου κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι ότι δεν θα είναι μαζί μας για αυτόν τον γύρο των αγώνων ή για το επόμενο. Σχεδόν σίγουρα, δεν θα επιστρέψει στα γήπεδο το 2019», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Σέντρες «φαρμάκι» από τον Τσιμίκα!

Σέντρες «φαρμάκι» από τον Τσιμίκα!

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός και κόντρα στον Άρη, στο διάστημα όπου αγωνίστηκε μέχρι τον τραυματισμό του, έχοντας την ασίστ με εξαιρετική σέντρα στο γκολ της ισοφάρισης του Μασούρα.

Σκοράρει με κάθε τρόπο!

Σκοράρει με κάθε τρόπο!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επιβεβαίωσε και κόντρα στον Άρη τον χαρακτηρισμό «killer», σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με το κεφάλι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.