Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σέντρες «φαρμάκι» από τον Τσιμίκα!

Σέντρες «φαρμάκι» από τον Τσιμίκα!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 20:24

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του φετινού Ολυμπιακού, παρουσιάζοντας τρομακτική βελτίωση σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και κόντρα στον Άρη, στο διάστημα όπου αγωνίστηκε, μέχρι αποχωρήσει αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο, όντας τραυματίας, αφήνοντας τη θέση του στον Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Τσιμίκας ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ των Πειραιωτών, αυτό της ισοφάρισης σε 1-1 με τον Μασούρα. Ο νεαρός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» κατέβασε υποδειγματικά την μπάλα, ξεπέρασε με μαγική ενέργεια τον προσωπικό του αντίπαλο και με μπαλιά… ξυράφι βρήκε το κεφάλι του Μασούρα. Μάλιστα, λίγο αργότερα έβγαλε και νέα τρομερή σέντρα, βρίσκοντας μόνο του τον Σουντανί, ο οποίος σκόραρε, όμως, το γκολ του ακυρώθηκε, αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι του.

Ο «Τσίμι» έχει βελτιώσει σε τεράστιο βαθμό τις σέντρες του, κάτι το οποίο έχει φανεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι βρίσκεται στους κορυφαίους 5 παίκτες των ομίλων του Champions League, με το καλύτερο ποσοστό επιτυχημένων γεμισμάτων.

Ο νεαρός αμυντικός έχει κερδίσει με το «σπαθί» του τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, βοηθώντας την ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Κάτι το οποίο είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να πράττει, βάζοντας και εκείνος το… λιθαράκι του στο να πετύχει ο Θρύλος όλους τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

Σκοράρει με κάθε τρόπο!

Σκοράρει με κάθε τρόπο!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επιβεβαίωσε και κόντρα στον Άρη τον χαρακτηρισμό «killer», σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με το κεφάλι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.