Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκοράρει ασταμάτητα από τα τέλη Ιουλίου!

Σκοράρει ασταμάτητα από τα τέλη Ιουλίου!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 22:32

Με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη (1-2) στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή (6/10), ο Ολυμπιακός έφτασε τα 12 στη φετινή Super League. Μία «ντουζίνα» στο πρωτάθλημα και άλλα 16 στην Ευρώπη! Σε προκριματικά και ομίλους Champions League, έως τώρα…

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, μετρά 28 τέρματα τη φετινή σεζόν. Με την επίθεση του να πετάει… φωτιές, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα με κάθε τρόπο!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι, ότι ο Θρύλος, με εξαίρεση το πρώτο του επίσημο ματς, κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν (0-0) στην Τσεχία, έχει «βρει» δίχτυα σε όλες τις «μάχες» έως σήμερα. 13 σερί ματς με τουλάχιστον ένα τέρμα!

Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα, έχουν δεχθεί μόλις εννιά τέρματα σε αυτό το διάστημα. Τα τρία εκ των οποίων κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι, στην πρόσφατη κακή τους εμφάνιση. Στη Σερβία, ο Ολυμπιακός υπέστη και την πρώτη και μοναδική έως τώρα ήττα του τη φετινή χρονιά…

Διαβάστε επίσης

«Συμφωνία Ολυμπιακού με Κωστή»

«Συμφωνία Ολυμπιακού με Κωστή»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις με τον νεαρό μέσο και τους «ερυθρόλευκους».