Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στρατιώτες» του Θρύλου!

«Στρατιώτες» του Θρύλου!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 21:30

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιφύλαξε μία έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα που παρέταξε στο ματς με τον Άρη, χρησιμοποιώντας στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Με τον έμπειρο αμυντικό του Θρύλου να αγωνίζεται ξανά ως βασικός, είχε να ξεκινήσει από το πρώτο ματς της σεζόν με την Βικτόρια Πλζεν, και να δίνει ό,τι έχει για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη, κάτι το οποίο κατάφερε.

Ο Αβραάμ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, έβγαλε ψυχή και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρακινώντας και τους υπόλοιπους να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Το ίδιο έπραξε στο διάστημα όπου αγωνίστηκε, μετά τον τραυματισμό του Τσιμίκα, και ο Βασίλης Τοροσίδης.

Με τους δύο… παλιούς του Θρύλου να δίνουν το σύνθημα για το μεγάλο «διπλό» κόντρα στον Άρη, φωνάζοντας ότι είναι εδώ για οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστεί η ομάδα.

Αβραάμ και Τοροσίδης αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για όλους στην ομάδα, όντες πιστοί «στρατιώτες» του Θρύλου, κάτι το οποίο απέδειξαν για μία ακόμη φορά στο «Κλ. Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης

«Συμφωνία Ολυμπιακού με Κωστή»

«Συμφωνία Ολυμπιακού με Κωστή»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις με τον νεαρό μέσο και τους «ερυθρόλευκους».

Σέντρες «φαρμάκι» από τον Τσιμίκα!

Σέντρες «φαρμάκι» από τον Τσιμίκα!

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός και κόντρα στον Άρη, στο διάστημα όπου αγωνίστηκε μέχρι τον τραυματισμό του, έχοντας την ασίστ με εξαιρετική σέντρα στο γκολ της ισοφάρισης του Μασούρα.