Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα «πονέσει» πολλούς το φετινό πρωτάθλημα!

Θα «πονέσει» πολλούς το φετινό πρωτάθλημα!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 23:15

Για μία ακόμη αγωνιστική έγινε φανερό τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης».

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Άρη, σε ένα ματς όπου το σκληρό παιχνίδι των Θεσσαλονικών είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των Ποντένσε και Τσιμίκα. Σκληρό παιχνίδι, το οποίο φυσικά έμεινε ατιμώρητο από τον Τζοβάρα.

Την ώρα, λοιπόν, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν να αντιμετωπίσουν τις κλωτσιές των παικτών του Άρη, σε ένα κατά τα άλλα… φιλικό, όπως τόνιζαν οι… αντικειμενικοί, τις οποίες επέτρεπε με τη διαιτησία του ο Τζοβάρας, ο ΠΑΟΚ απολάμβανε μία ακόμη ημέρα στο πρωτάθλημα της «εξυγίανσης».

Ο Μανούχος και ο διαιτητής του VAR, Ευαγγέλου «έκλεισαν» τα μάτια σε διπλό ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ και έτσι οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στη νίκη με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που στον Πειραιά θέλουν όσο τίποτα άλλο το φετινό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να υπερνικήσουν και την «εξυγίανση» για να επιστρέψουν στον θρόνο τους, με τις πρώτες αγωνιστικές να δείχνουν ξεκάθαρα την τεράστια «δίψα» τους.

Κάτι το οποίο έχει γίνει αντιληπτό από τους… απέναντι και κάνουν ό,τι μπορούν για να βάλουν «φρένο» στους «ερυθρόλευκους».

Με τον κόσμο, πάντως, να έχει καταλάβει πλέον, πολύ καλά τι συμβαίνει…

Θα «πονέσει» πολύς κόσμος με το φετινό πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να είναι αποφασισμένος να κατακτήσει τον τίτλο κόντρα σε όλους και σε όλα, γυρίζοντας πίσω… στη μιζέρια όλους τους αντιπάλους του, οι οποίοι θα συνειδητοποιήσουν ότι ούτε με «εξυγίανση» δεν μπορούν να τα βάλουν με αυτό τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Ο καλός... θεατής Μέλο Περέιρα

Ο καλός... θεατής Μέλο Περέιρα

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, ο οποίος φωνάζει για μπούλινγκ, θα ζητήσει μέτρα για την προστασία των διαιτητών, μετά το «ντου» του Μελισσανίδη;

Σκοράρει ασταμάτητα από τα τέλη Ιουλίου!

Σκοράρει ασταμάτητα από τα τέλη Ιουλίου!

Μόνο στο πρώτο επίσημο ματς, κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν (0-0) στην Τσεχία, δεν έχει «βρει» δίχτυα ο Ολυμπιακός φέτος! Από τις 30/7, οι Πειραιώτες μετρούν 28 γκολ σε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις…