Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «ψυχωμένος» Ολυμπιακός που όλοι γουστάρουν να βλέπουν!

Ο «ψυχωμένος» Ολυμπιακός που όλοι γουστάρουν να βλέπουν!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 22:55

Ο Ολυμπιακός ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει στις νίκες, παίρνοντας το «διπλό» από το γήπεδο του Άρη σε μία από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος.

Κάτι το οποίο έδειξαν και στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, καταφέρνοντας έτσι να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Μία νίκη που αλλάζει το κλίμα στην ομάδα, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, και δίνει ψυχολογία στους «ερυθρόλευκους» ενόψει και της συνέχειας, παραμένοντας εκεί όπου πρέπει και αξίζουν να βρίσκονται, μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Πειραιώτες για να καταφέρουν να φύγουν με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη χρειάστηκε να βγάλουν αντίδραση, να τα δώσουν όλα, να παίξουν με ψυχή και τσαμπουκά. Κάτι το οποίο έκαναν, πανηγυρίζοντας αυτή τη πολύ μεγάλη νίκη.

Με τον «ψυχωμένο» Ολυμπιακό να είναι αυτός που γουστάρουν να βλέπουν όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ! Με τον Τσιμίκα να «τρελαίνεται» στην ασίστ του στο γκολ της ισοφάρισης του Μασούρα, με τον Μπουχαλάκη να μην… μασάει, με τον Αβραάμ να παίζει σαν «20άρης», δίνοντας ό,τι έχει στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτός είναι ο Θρύλος, με την «ψυχωμένη» εμφάνιση να αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια...

Διαβάστε επίσης

Ο καλός... θεατής Μέλο Περέιρα

Ο καλός... θεατής Μέλο Περέιρα

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, ο οποίος φωνάζει για μπούλινγκ, θα ζητήσει μέτρα για την προστασία των διαιτητών, μετά το «ντου» του Μελισσανίδη;

Σκοράρει ασταμάτητα από τα τέλη Ιουλίου!

Σκοράρει ασταμάτητα από τα τέλη Ιουλίου!

Μόνο στο πρώτο επίσημο ματς, κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν (0-0) στην Τσεχία, δεν έχει «βρει» δίχτυα ο Ολυμπιακός φέτος! Από τις 30/7, οι Πειραιώτες μετρούν 28 γκολ σε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις…