Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το χρειαζόταν ο Μασούρας...

Το χρειαζόταν ο Μασούρας...
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019 - 19:08

Ο Γιώργος Μασούρας ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, σκοράροντας μάλιστα και το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού στην Τουρκία με 1-0 κόντρα στην Μπασακσεχίρ για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, το τελευταίο διάστημα, αν και ανασταλτικά ήταν, όπως συνηθίζει, εξαιρετικός, δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις στην επίθεση. Έχοντας, πάντως αρκετές ευκαιρίες στα ματς όπου αγωνίστηκε για να σκοράρει.

Ο Μασούρας έψαχνε ένα γκολ, το οποίο θα του έδινε και πάλι αυτοπεποίθηση, ανεβάζοντας την ψυχολογία του… Ένα γκολ, το οποίο ήρθε κόντρα στον Άρη, με τον μεσοεπιθετικό του Θρύλου να σκοράρει το πρώτο του τέρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν.

Ο 25χρονος μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς, το έχει δείξει άλλωστε και από την περυσινή σεζόν, με το γκολ του κόντρα στους Θεσσαλονικείς να μπορεί να του δώσει έξτρα ώθηση, ώστε να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος και πιο ουσιαστικός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Ομάδα με χαρακτήρα!

Ομάδα με χαρακτήρα!

Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν δεν έχει προηγηθεί στο σκορ μόλις σε 3 παιχνίδια, με Κράσνονταρ, Τότεναμ και Άρη, καταφέρνοντας να σημειώσει και στα τρία αυτά ματς μεγάλες ανατροπές.