Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύτιμες λύσεις από τον Σουντανί...

Πολύτιμες λύσεις από τον Σουντανί...
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019 - 20:33

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, το καλύτερο στο ελληνικό πρωτάθλημα μακράν του δεύτερου.

Μόνο το γεγονός ότι ο Χιλάλ Σουντανί δεν χώρεσε στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών τα λέει όλα.

Ο Αλγερινός άσος έχει πεισμώσει από το συγκεκριμένο γεγονός και διαρκώς «ανεβαίνει», κάτι το οποίο έδειξε και κόντρα στον Άρη.

Ο Σουντανί πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του τραυματία Σουντανί και έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του, καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει, αν και το γκολ του τελικά ακυρώθηκε σωστά από τον διαιτητή Τζοβάρα.

Ο Σουντανί, ωστόσο, έδειξε σε μία ακόμη αναμέτρηση ότι αποτελεί μία πολύτιμη λύση, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει πάρα πολλές και μεγάλες βοήθειες στο παιχνίδι των Πειραιωτών.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα χέρια του ένα πάρα πολύ ποιοτικό «όπλο», το οποίο του «λύνει» τα χέρια.

Ο Αλγερινός είναι άκρως μαχητικός, δίνει ό,τι έχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και είναι μέσα σε όλες τις φάσεις, με τα δύο γκολ που έχει προλάβει να σημειώσει σε μόλις 4 ματς να φαντάζουν λίγα, καθώς είχε πολλές ακόμη ευκαιρίες να σκοράρει, έχοντας σταθεί μέχρι στιγμής άτυχος.

Διαβάστε επίσης

«Μουρμούρα» στα μαροκινά ΜΜΕ για τη μη κλήση του Ελ Αραμπί στην Εθνικη!

«Μουρμούρα» στα μαροκινά ΜΜΕ για τη μη κλήση του Ελ Αραμπί στην Εθνικη!

Παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Μαροκινών, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, δεν συμπεριέλαβε τον 32χρονο φορ στις κλήσεις του, κάτι που δεν άρεσε στα Μέσα της χώρας, αλλά και στον κόσμο…