Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνεχίζουμε να προπονούμαστε και να εστιάζουμε στους στόχους μας» (pics)

«Συνεχίζουμε να προπονούμαστε και να εστιάζουμε στους στόχους μας» (pics)
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019 - 20:54

Τη σκληρή δουλειά συνεχίζει ο Ολυμπιακός παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος με την επιστροφή του στη δράση.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να στέλνει το μήνυμά του με ανάρτησή του στα social media, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις προπονήσεις, εστιάζοντας στους στόχους της ομάδας.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να πετύχουν τη φετινή σεζόν όλους τους στόχους τους, με πρώτο και μεγαλύτερο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γι’ αυτό είναι πανέτοιμοι να εκμεταλλευτούν τη διακοπή, δουλεύοντας ακόμη πιο σκληρά, ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί όπως πρέπει, ακόμη καλύτερος, στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά το μήνυμά του Πορτογάλου τεχνικού του Θρύλου:

«Κατά τη διάρκεια της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, συνεχίζουμε να προπονούμαστε και να εστιάζουμε στους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης

«Μουρμούρα» στα μαροκινά ΜΜΕ για τη μη κλήση του Ελ Αραμπί στην Εθνικη!

«Μουρμούρα» στα μαροκινά ΜΜΕ για τη μη κλήση του Ελ Αραμπί στην Εθνικη!

Παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Μαροκινών, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, δεν συμπεριέλαβε τον 32χρονο φορ στις κλήσεις του, κάτι που δεν άρεσε στα Μέσα της χώρας, αλλά και στον κόσμο…