Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τελειωμένο» του Κωστή στον Ολυμπιακό...

«Τελειωμένο» του Κωστή στον Ολυμπιακό...
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019 - 23:51

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ιωάννης Κωστή, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον μεταδίδουν τα Μέσα της Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη (08/10) πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. στη Νέα Σαλαμίνα, όπου συζητήθηκε και η περίπτωση παραχώρησης του νεαρού μέσου στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, όπως τονίζεται από τα Μέσα της Κύπρου οι ιθύνοντες της Νέας Σαλαμίνας είπαν το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο παίκτης προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Υπενθυμίζουμε, ότι έχει τονιστεί αρκετές φορές ότι ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με τους Πειραιώτες…

Πλέον, λοιπόν, όλα δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση, μία ακόμη, με το βλέμμα στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης αναμένεται να αγωνιστεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Νέα Σαλαμίνα και το επόμενο καλοκαίρι θα ενσωματωθεί με την ομάδα των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

«Τα λιοντάρια του Θρύλου» (pic)

«Τα λιοντάρια του Θρύλου» (pic)

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά για τους Ζοσέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο, οι οποίοι βρίσκονται στην προετοιμασία της εθνικής Πορτογαλίας.

Το πάθος κόντρα στον Άρη οδηγός για τη συνέχεια!

Το πάθος κόντρα στον Άρη οδηγός για τη συνέχεια!

Ο Ολυμπιακός ήταν «ψυχωμένος», έβγαλε τσαμπουκά κόντρα στους Θεσσαλονικείς, παίρνοντας τη νίκη με 2-1, στοιχεία που θα πρέπει να εμφανίσει σε όλα του τα ματς, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.