Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

VAR: Η... κωμωδία συνεχίζεται!

VAR: Η... κωμωδία συνεχίζεται!
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 - 08:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Διαβάστε το χρονικό της... ξεφτίλας από την 1η αγωνιστική μέχρι και σήμερα:

1η αγωνιστική: Η πρώτη εικόνα που έχουν οι Ελληνες φίλαθλοι από το VAR είναι από τα σουβλάκια στο Λαμία-Παναθηναϊκός, με τους Κομίνη, Μπαλτά στο βαν και τον Σκουλά να σφυρίζει, ο οποίος, παρεμπιπτόντως άφησε με παράπονα και τις δυο ομάδες. Πάντως, ο Περέιρα τους έδωσε συγχαρητήρια επειδή δεν γύρισαν τα κεφάλια τους, όταν ο ντελιβεράς άνοιξε την πόρτα, όμως το ερώτημα που δεν απαντήθηκε είναι αν τα σουβλάκια είχαν τζατζίκι!

2η αγωνιστική: Τα καλώδια στη Λάρισα με την επιγραφή «ΠΡΟΣΟΧΗ VAR», επιγραφή με μαρκαδόρο και λευκό χαρτί, πρόχειρα κομμένο να παραπέμπει σε γιαπί. Θα πρέπει να ντράπηκαν και οι οθόνες με το σκηνικό της δεκαετίας του 1960, καθώς για το VAR δαπανήθηκαν 13 εκατ. ευρώ και VAR δεν έχουμε επειδή η... εξυγίανση τα θέλει όλα δικά της. Στο ματς Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-2 ο διαιτητής Τζήλος (Λάρισας) έκανε τη... φουκαριάρα διαιτησία να κλαίει, αφού σε κάθε φάση πήγαινε στην οθόνη, συνολικά έξι φορές, ενώ ο Ευαγγέλου ακύρωσε δυο κανονικά γκολ του Ολυμπιακού στη Λάρισα.

3η αγωνιστική: Ο Μανούχος (Αργολίδας) σφύριξε ΑΕΚ-Λαμία 2-0 και στο 12', με το ματς στο 0-0. ο Βράνιες χτύπησε στο πρόσωπο τον Ρόμανιτς. Πήγε στο VAR και έβγαλε την κίτρινη αντί για τρεις κόκκινες μαζί! Όμως, χρήση VAR για κίτρινη κάρτα και φάουλ δεν προβλέπεται! Στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-3, ο Ευαγγέλου μέτρησε γκολ-οφσάιντ του ΠΑΟΚ.

4η αγωνιστική: Δυο ντέρμπι έγιναν την 4η αγωνιστική και η αποτυχία ήταν διπλή. Από τη μια ο Στέγκεμαν τα έκανε μαντάρα στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός, από τη άλλη ο Σιδηρόπουλος στην Τούμπα (ΠΑΟΚ-Αρης 2-2).

5η αγωνιστική: Ο ΠΑΟΚ τα έβαλε μέχρι και με τον Σιδηρόπουλο επειδή ο Ελβετός Κλόσνερ δεν πήγε να δει το 2-2 της ΑΕΚ. Στο Ολυμπιακός-Λαμία 2-0 έγιναν δυο πέναλτι αλλά οι Διαμαντόπουλος, Κομίνης δεν πήραν χαμπάρι.

6η αγωνιστική: Στο ματς Αστέρας-ΠΑΟΚ 1-2 δεν δόθηκε διπλό πέναλτι, δηλαδή διπλή παράβαση, κατά του ΠΑΟΚ και όλο το γήπεδο αποδοκίμασε στο 39'. Στο ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0 δεν δόθηκε επίσης διπλό πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, δεν αποβλήθηκε ο Μάνταλος...

Διαβάστε επίσης

«Τα λιοντάρια του Θρύλου» (pic)

«Τα λιοντάρια του Θρύλου» (pic)

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά για τους Ζοσέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο, οι οποίοι βρίσκονται στην προετοιμασία της εθνικής Πορτογαλίας.