Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δύσκολη συνέχεια επιτάσσει εμπιστοσύνη

Η δύσκολη συνέχεια επιτάσσει εμπιστοσύνη
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 - 10:09
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Έχει στα χέρια του ένα πλούσιο ρόστερ, ο προπονητής του Ολυμπιακού. Αρχίζοντας από αυτό, ως δεδομένο, η αισιοδοξία για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα εμφανιστεί, στα προσεχή -δύσκολα- ματς πρωταθλήματος -και όχι μόνο-, περισσεύει… Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, στα χέρια του, τους οποίους σταδιακά βάζει, ολοένα και περισσότερο «στο κάδρο», δίνοντάς τους χρόνο συμμετοχής.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Μπενζιά, Λοβέρα, Γκασπάρ, αλλά και όχι μόνο, αναμένεται στο προσεχές διάστημα να ενεργοποιηθούν και να συνεισφέρουν ενεργά, παίρνοντας χρόνο, στα ματς που έρχονται. Είναι λογικό, οι νεότεροι ποδοσφαιριστές, να χρειάζονται χρόνο προσαρμογής και αυτόν ακριβώς τους έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει πολλά και στις βοήθειες, τις οποίες μπορούν να δώσουν ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπα, ο Ραντζέλοβιτς, ο Τοροσίδης, ο Αβραάμ. Και αυτούς θα τους δούμε πολύ περισσότερο, το προσεχές διάστημα και όλοι θα εμφανιστούν εκεί όπου οι συνθήκες το απαιτούν, για να βοηθήσουν. Στο χέρι όλων είναι, να εμφανίζονται έτοιμοι, όταν το καθήκον τους καλεί. Όπως ο «Τόρο» και ο Αβραάμ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το πρόγραμμα, το οποίο ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του, μπορεί να είναι ιδιαιτέρως δύσκολο, όμως η πληρότητα του ρόστερ, το οποίο έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι το απαρτίζουν, είναι η απάντηση, σε όλα όσα πρόκειται να αντιμετωπίσει -αγωνιστικά και μη- ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Δουλειά στις στατικές φάσεις

Δουλειά στις στατικές φάσεις

Ο Ολυμπιακός παίρνει πράγματα από τις στατικές φάσεις, αλλά εσχάτως δέχεται και γκολ και ο Μαρτίνς δουλεύει πολύ σε αυτό το κομμάτι, για να το τελειοποιήσει.