Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θαύμα, θαύμα! Ίδιος διαιτητής, άλλη απόφαση!

Θαύμα, θαύμα! Ίδιος διαιτητής, άλλη απόφαση!
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 08:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Θυμίζουμε απόφαση του παραλίγο διεθνή αλλά για πάντα Αθηναίου διαιτητή και μόνιμου στο VAR στους αγώνες του ΠΑΟΚ, με την ευκαιρία ούτε ο... δούκας της διαιτησίας να ήταν με τόσους τίτλους, του Αγγελου Ευαγγέλου με τ' όνομα! Στο 55' του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής, ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1, ο Αθηναίος ρέφερι δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Μεριά, επειδή... ανακάλυψε επιθετικό φάουλ του Γκιλιέρμε στον Φατιόν.

Στη Λάρισα ο Ευαγγέλου σφύριξε το ματς. Στην Τρίπολη (Αστέρας-ΠΑΟΚ 1-2) ήταν ...varistas, μια λέξη που χρησιμοποιούν οι μοντέρνοι δημοσιογράφοι, υποθέτουμε εμπνευσμένοι από το... baristas! Όμως, στην Τρίπολη ο παραλίγο διεθνής διαιτητής (για δεύτερη φορά ήταν φαβορί αλλά δεν έγινε, άτιμη ζωή, φουκαριάρα διαιτησία) φέρεται να πήρε διαφορετική απόφαση σε παρόμοια φάση και μάλιστα σε φάση που είχε διπλή παράβαση. Ετσι στο 39' του αγώνα Αστέρας-ΠΑΟΚ ο Ευαγγέλου πήρε θέση και είπε στον Μανούχο ότι δεν υπήρχε πέναλτι στα διαδοχικά σπρωξίματα του Μάτος στον Σουάρεθ και του Βαρέλα στον Μπαράλες, τους οποίους έβγαλαν από την πορεία τους στην προσπάθεια διεκδίκησης της μπάλας, ρίχνοντάς τους στο έδαφος! Κι όμως ο Ευαγγέλου είπε να συνεχιστεί το ματς, ενώ στη Λάρισα είδε επιθετικό φάουλ!

Για αυτά τα... μεγαλεία της διαιτησίας τι έχουν να πουν οι Περέιρα και Τριτσώνης; Μέχρι και την προπαγάνδα έβαλαν κάποιοι, από βορρά μεριά, για να μας ...ζαλίσουν ότι οι δυο παίκτες τους Αστέρα δεν πέφτουν από τα σπρωξίματα. Σύμφωνα με τα... μυαλά τους οι Μάτος, Βαρέλα είχαν συνεννοηθεί να σπρώξουν λίγο και οι Σουάρεθ, Μπαράλες να βρεθούν στο έδαφος...

Διαβάστε επίσης

Θα χρειαστούν όλοι...

Θα χρειαστούν όλοι...

Ο Ολυμπιακός με την επιστροφή του στη δράση θα δώσει πολύ κρίσιμα και συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, με όλους στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ να οφείλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Αβραάμ και Τοροσίδη.