Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευκαιρία για δοκιμές

Ευκαιρία για δοκιμές
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 14:20

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τη σημερινή ημέρα, αντί προπόνησης, για να κάνει δοκιμές, σε συνθήκες αγώνα. Έστω και φιλικού. Η πρώτο ομάδα κοντραρίστηκε με την Κ19 του Συλλόγου, τη νίκησε 4-0 και έδειξε σε καλή κατάσταση, παρά την χαλάρωση της διακοπής του πρωταθλήματος.

Από ένα γκολ πέτυχαν οι Γκιλιέρμε, Μπρούνο, Σουντανί και Ραντζέλοβιτς. Το σημαντικό είναι πως ποδοσφαιριστές όπως ο Μπρούνο, ο Ραντζέλοβιτς, ο Αλέν, αλλά και άλλοι, οι οποίοι δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, στα επίσημα, μπορούν να δείχνουν την ετοιμότητά τους και παράλληλα να βάζουν στον προπονητή… ευχάριστους πονοκεφάλους.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλήρες ρόστερ, με καλούς παίκτες, δύο και τρεις σε κάθε θέση, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να ανοίγει και να κλείνει το rotation, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας του, σε κάθε υποχρέωση. Σε Ελλάδα ή Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τους Αλέν, Τοροσίδη, Μπα, Αβραάμ, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε (46’ Ξενιτίδη), Μπενζιά (46’ Γκερέρο), Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μπρούνο, Σουντανί (46’ Ελ Αραμπί). Στο δεύτερο μέρος του φιλικού, ο Αλέν υπερασπίστηκε την εστία των μικρών και ο Καραεργύρης έπαιξε με την πρώτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Ο captain στην Κύπρο

Ο captain στην Κύπρο

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα δώσει το παρών στον χορό της Θύρας 7 στη Λάρνακα, για τα 20 χρόνια του συνδέσμου!