Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η ΕΠΟ οδηγείται σε μνημόνιο για να προλάβει το... κραχ!

Η ΕΠΟ οδηγείται σε μνημόνιο για να προλάβει το... κραχ!
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 17:36
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Καράβι που βουλιάζει» είναι η ΕΠΟ. Το... απίστευτο είναι ότι στο σημερινό ΔΣ αποφάσισαν αναπροσαρμογή της οικονομικής πολιτικής και στο Δελτίο Τύπου αναφέρουν ότι «η FIFA και η UEFA θα ενημερώνονται διαρκώς για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται»! Σε λίγο θα μας πουν ότι η FIFA και η UEFA θέλουν απολύσεις!

Πως τα δέχεται αυτά τα πράγματα ο Χούμπελ; Το ΔΣ παρακολούθησε και ο Φούσεκ,ο οποίος έχει γίνει ένα και το αυτό με τη διοίκηση Γραμμένου, ενώ έκανε και... αξιολόγηση προσωπικού!

Που αλλού γίνονται αυτά;

Σημειώστε επίσης:

Δάνειο δεν φαίνεται στον ορίζοντα από τις Φίφες και τις Ουέφες παρότι μας ενημερώνουν ότι θα... ενημερώνονται!

Αναλυτικά το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρόντων του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέμπερτ Χούμπελ και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να εξουσιοδοτήσει το Προεδρείο της Ε.Π.Ο. (Πρόεδρος, Αναπληρωτής Πρόεδρος, Α' Αντιπρόεδρος, Β' Αντιπρόεδρος, Ταμίας και Εκτελεστικός Γραμματέας), να διαβουλευθεί άμεσα το πλαίσιο του προτεινόμενου αναθεωρημένου οικονομικού σχεδίου της Ομοσπονδίας, προκειμένου να δρομολογήσει τις διαδικασίες τελικής κατάρτισής του και να υλοποιήσει τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες. Η FIFA και η UEFA θα ενημερώνονται διαρκώς για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται».

*** Στην ΕΠΟ είχε εκπονηθεί ένα πλάνο... περικοπών από τον ταμία Π. Λασκαράκη και το πήραν πίσω για να φτιάξουν άλλο! Στον... πάγο μπήκε και η πρόταση Γραμμένου για δάνειο από την UEFA!

Διαβάστε επίσης

Ο captain στην Κύπρο

Ο captain στην Κύπρο

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα δώσει το παρών στον χορό της Θύρας 7 στη Λάρνακα, για τα 20 χρόνια του συνδέσμου!