Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «killer» Ελ Αραμπί και η «φονική» τριπλέτα!

Ο «killer» Ελ Αραμπί και η «φονική» τριπλέτα!
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 23:44

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όπου και αν αγωνίστηκε, κατάφερε να κάνει... θραύση στο γκολ και να αφήσει το στίγμα του! Και ήδη στον Ολυμπιακό έχει... επιβεβαιώσει τους λόγους που τον «συνοδεύει» το προσωνύμιο «killer». Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς, έχει δύο ακόμα «όπλα» για την κορυφή της επίθεσης...

Τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, που όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, δηλώνει «παρών» στα δύσκολα, αλλά και τον Χιλάλ Σουντανί, που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και πίσω από τον φορ, όπως και στην κορυφή!

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν δώσει πολλές λύσεις και έχουν σημειώσει τα 12, από τα 28 «ερυθρόλευκα» γκολ, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ωστόσο, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, είναι ο επιθετικός που φαίνεται πως «ξεκλειδώνει» πιο εύκολα την αντίπαλη άμυνα. Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός σέντερ φορ, ο οποίος μετρά έξι γκολ, έρχεται σε... επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, ανά 86 αγωνιστικά λεπτά! Ενώ έχει και δύο ασίστ. Είναι, δηλαδή, «μέσα» σε οκτώ τέρματα!

Σχετικά με τον Γκερέρο, χρειάζεται περίπου τα... διπλά λεπτά (181) από τον Ελ Αραμπί για να σκοράρει, αλλά όσες φορές βρίσκει τα αντίπαλα δίχτυα, το τέρμα του είναι από... χρυσάφι. Μετράει ήδη τέσσερα φέτος με την ομάδα του Πειραιά, αλλά και την ασίστ στο γκολ του Σεμέδο, στο 2-0 επί της Μπασακσεχίρ.

Όσον αφορά στον Αλγερινό επιθετικό, έχει πετύχει δύο γκολ στο πρωτάθλημα και αν δεν... υπήρχε το VAR, θα είχε ένα ακόμα στον λογαριασμό του, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κόντρα στον Άρη.

Συμπερασματικά, μιλάμε για μια... ντουζίνα τερμάτων που έχουν προέλθει από τα πόδια των Ελ Αραμπί, Σουντανί και Γκερέρο, ενώ τρία ακόμα γκολ έχουν την υπογραφή τους... έμμεσα! Με ασίστ...

Διαβάστε επίσης

Ο σχεδιασμός δεν σταματά ποτέ

Ο σχεδιασμός δεν σταματά ποτέ

Ο Ολυμπιακός αναπτύσσει την ικανότητά του να αναζητεί και να βρίσκει ποδοσφαιριστές με προοπτική, όλο τον χρόνο και όχι μόνο κατά τις μεταγραφικές περιόδους.

«Σε πολύ καλή φάση ο Σεμέδο»

«Σε πολύ καλή φάση ο Σεμέδο»

Για την κλήση του στόπερ του Ολυμπιακού στην εθνική Πορτογαλίας μίλησε ο πρόεδρος της Futebol Benfica, Nτομίνγκος Εστανισλάου...