Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σχεδιάζοντας την ομαλή επιστροφή και συνέχεια

Σχεδιάζοντας την ομαλή επιστροφή και συνέχεια
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 - 13:16

Το δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μπροστά του να διαχειριστεί, δεν επιτρέπει, ούτε στον ίδιο, χαλάρωση. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εργάζεται καθημερινά, με τον ίδιο ρυθμό, τον οποίο διατηρεί και όταν η ομάδα έχει κανονικά αγωνιστικές υποχρεώσεις και μαζί με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει στη διάθεσή του, συνεχίζει να δουλεύει, ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει ομαλά, στην ενεργό δράση.

Η Super League 1 συνεχίζεται, για τον Θρύλο, με ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον ΟΦΗ και αυτομάτως ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς, με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, στο Καραϊσκάκη. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ολοκληρώνει το «παζλ» αυτό, το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά, για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στη σεζόν που «τρέχει» και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει περιθώριο για… ξεκούραση.

Καθημερινά μελετάει τους αντιπάλους, τους οποίους η ομάδα του θα βρει μπροστά του. Διαβάζει το παιχνίδι τους, της αδυναμίες τους, αλλά και τα όπλα τους. Και, παρότι οι διεθνείς δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα, απουσιάζοντας με τις Εθνικές τους ομάδες, δουλεύει με όσους έχει στο Ρέντη, όλα όσα θέλει να βγάλουν στο χορτάρι, στα προσεχή (και όχι μόνο) ματς. Η δουλειά δεν σταματά ποτέ, για τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος, εκτός από τη δικαιοσύνη, η οποία τον διακρίνει, είναι γνωστός (φυσικά) και για την εργατικότητά του.

Διαβάστε επίσης

Ταλέντο, προοπτική, αξία

Ταλέντο, προοπτική, αξία

Ντανιέλ Ποντένσε και Ρούμπεν Σεμέδο, συνθέτουν ένα δίδυμο σπουδαίων περιουσιακών στοιχείων, για τον Ολυμπιακό.

Ο σχεδιασμός δεν σταματά ποτέ

Ο σχεδιασμός δεν σταματά ποτέ

Ο Ολυμπιακός αναπτύσσει την ικανότητά του να αναζητεί και να βρίσκει ποδοσφαιριστές με προοπτική, όλο τον χρόνο και όχι μόνο κατά τις μεταγραφικές περιόδους.