Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει κάθε λόγο να χαμογελά ο Μαρτίνς!

Έχει κάθε λόγο να χαμογελά ο Μαρτίνς!
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 - 20:10

Τη σκληρή δουλειά συνεχίζει ο Ολυμπιακός στο Ρέντη, με τους «ερυθρόλευκους» να μη σταματούν τις προπονήσεις, προκειμένου να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι και πιο βελτιωμένοι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι πολλές απουσίες των διεθνών παικτών των Πειραιωτών κάνει πιο δύσκολα τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία της ομάδας, ωστόσο, την ίδια ώρα δίνει την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να φωνάξουν «παρών», κερδίζοντας τον Πορτογάλο τεχνικό.

Κάτι το οποίο έγινε πράξη στο φιλικό της ομάδας κόντρα στην Κ19, εκεί όπου οι Μπρούνο Γκασπάρ, Χιλάλ Σουντανί, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Μάξι Λοβέρα, Φελίπε Μπρούνο, Γιασίν Μπενζιά και όχι μόνο, έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια της σεζόν.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάθε λόγο να χαμογελά, βλέποντας όλους τους παίκτες του να τα δίνουν όλα σε κάθε προπόνηση, σε κάθε φιλικό, για να του δείξουν ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο στο ροτέισον της ομάδας, όντες ικανοί να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σίγουρα νιώθει ικανοποίηση από το πάθος και τη θέληση των παικτών του και αναμένεται μέσα στη σεζόν να δώσει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, κάτι το οποίο του το επιτρέπει να το πράξει το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Διαβάστε επίσης

Ικανοποίηση Μαρτίνς για Γκασπάρ…

Ικανοποίηση Μαρτίνς για Γκασπάρ…

Στο φιλικό με την Κ19 του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος μπακ αγωνίστηκε τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση…

Βασικός ο Μάρκοβιτς!

Βασικός ο Μάρκοβιτς!

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της U21 της Σερβίας στο ματς κόντρα στη Βουλγαρία...