Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψεις για δανεισμό του Μπρούνο

Σκέψεις για δανεισμό του Μπρούνο
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 - 14:36

Το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο Φελίπε Μπρούνο με τη μορφή δανεισμού, φέρονται να εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, εν όψει της συνέχειας της φετινής σεζόν και έτσι δύσκολα θα πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού και θα επανεξετάσει την περίπτωσή του το ερχόμενο καλοκαίρι και ανάλογα με τις εμφανίσεις που θα κάνει κατά το διάστημα του δανεισμού του.

Ο Μπρούνο είχε βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει στο λιμάνι και να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός στους πρώτους της Ευρώπης! (pic)

Ο Ολυμπιακός στους πρώτους της Ευρώπης! (pic)

Ιστοσελίδα του εξωτερικού ετοίμασε μία φωτογραφία με τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πρωταθλημάτων τους, ανάμεσά τους φυσικά και ο Θρύλος!

Κυκλοφορούν και κάνουν «φτερά»!

Κυκλοφορούν και κάνουν «φτερά»!

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού από την Δευτέρα (14/10) τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Μπάγερν Μονάχου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.