Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «τρέλα» του Βαλμπουενά!

Η «τρέλα» του Βαλμπουενά!
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 - 20:06

Ο Ολυμπιακός απέκτησε νωρίς στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που μας πέρασε τον Ματιέ Βαλμπουενά, έναν ποδοσφαιριστή τεράστιας αξίας και ποιότητας.

Ωστόσο, ακόμη και γι’ αυτόν τον σπουδαίο παίκτη υπήρξαν πολλοί που έλεγαν και έγραφαν διάφορα ότι δεν θα τα καταφέρει στους «ερυθρόλευκους».

Με τον Γάλλο άσο του Θρύλου να δίνει όμως άμεσα τις δικές του απαντήσεις, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε σπουδαίες επιτυχίες με τα 4 γκολ και τις 8 ασίστ που έχει δώσει μέχρι στιγμής με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το πιο σημαντικό, όμως, πέρα από τους αριθμούς, είναι το πάθος που έχει σε κάθε παιχνίδι ο 35χρονος μεσοεπιθετικός.

Η «τρέλα» της νίκης, όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του στην Γαλλία… Μία «τρέλα», η οποία θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό, παράδειγμα σε όλους ενόψει της συνέχειας.

Ο Γάλλος γουστάρει στον Ολυμπιακό, τα δίνει όλα για την ομάδα, κάτι το οποίο βγαίνει και εντός των αγωνιστικών χώρων, παρακινώντας και όλους τους συμπαίκτες του να καταθέσουν και τη ψυχή τους για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Βαλμπουενά έχει δείξει και στον Ολυμπιακό ποιος πραγματικά είναι, κοσμώντας τα ελληνικά γήπεδα μόνο με την παρουσία του, με τους «ερυθρόλευκους» να διαθέτουν έναν ποδοσφαιριστή τοπ κλάσης στο ρόστερ τους, ικανό να κάνει τη διαφορά με μία του και μόνο ενέργεια, κάτι το οποίο έχει ήδη φανεί από το ξεκίνημα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Βασικός και πάλι ο Μεριά...

Βασικός και πάλι ο Μεριά...

Δεν βγαίνει ούτε λεπτό από την εθνική Τυνησίας ο αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας της χώρας του και στο δυνατό φιλικό με το Καμερούν.