Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους κάνει όλους να χαμογελούν!

Τους κάνει όλους να χαμογελούν!
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 - 20:04

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει τη διαφορά στον φετινό Ολυμπιακό.

Ο λόγος φυσικά για τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κάτι το οποίο μαρτυρούν και οι εντυπωσιακοί αριθμοί του, μετρώντας μέχρι στιγμής 4 γκολ και 8 ασίστ.

Μάλιστα, ο Γάλλος άσος του Θρύλου έχει εξαιρετική «χημεία» με τους συμπαίκτες του, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει βοηθήσει με τις μαγικές ασίστ του πέντε διαφορετικούς παίκτες της ομάδας να σκοράρουν.

Με τον πρώτο που έκανε… μάγκα να είναι ο Γκιλιέρμε Τόρες στο ματς με την Βικτόρια Πλζεν, «φτιάχνοντας» και το γκολ του Βραζιλιάνου κόντρα στον Βόλο. Στη συνέχεια, έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μασούρα κόντρα στην Μπασακσεχίρ για τη νίκη του Θρύλου με 1-0.

Φυσικά, ο πιο ευγνώμων στις εμπνεύσεις του Βαλμπουενά είναι ο Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει σκοράρει 3 φορές έπειτα από ασίστ του Γάλλου άσου. Δύο γκολ κόντρα στην Κράσνονταρ στην Ρωσία και ένα κόντρα στον Άρη. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σκόραρε και κόντρα στην ΑΕΛ ένα πεντακάθαρο τέρμα, έπειτα από ασίστ του Ματιέ, το οποίο όμως ακυρώθηκε λανθασμένα.

Επιπλέον, έχει «φτιάξει» γκολ στον Ραντζέλοβιτς στη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 στο Φάληρο κόντρα στην Κράσνονταρ, ενώ έχει δώσει την ασίστ στον Ποντένσε στην ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Τότεναμ.

Όπως γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ο Βαλμπουενά κάνει τους συμπαίκτες του χαρούμενους, και πολύ περισσότερο τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος καταχειροκροτεί συνεχώς τον Γάλλο σούπερ σταρ του Θρύλου, αναγνωρίζοντας την τεράστια αξία και ποιότητά του και συμβολή του στο παιχνίδι των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Απρόοπτο με Γκνάμπρι

Απρόοπτο με Γκνάμπρι

Ο Γερμανός εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου έχει έναν μυϊκό τραυματισμό και έμεινε εκτός αγώνα της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην Εσθονία.

Ύμνοι για τον «ήρωα» Ομάρ στην Νορβηγία! (vid)

Ύμνοι για τον «ήρωα» Ομάρ στην Νορβηγία! (vid)

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού τα έδωσε όλα με την εθνική του ομάδα κόντρα στην Ισπανία, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και τα Μέσα της πατρίδας του.