Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι έτοιμοι για το πρόγραμμα «φωτιά» που ακολουθεί...

Όλοι έτοιμοι για το πρόγραμμα «φωτιά» που ακολουθεί...
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 - 21:02

Τρία πολύ δυνατά ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα δώσει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου στην επιστροφή του στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Δύο για το πρωτάθλημα κόντρα σε ΟΦΗ και ΑΕΚ και ένα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μάλιστα, οι τρεις αυτοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από τις 19 Οκτωβρίου, κόντρα στον ΟΦΗ, μέχρι τις 27, κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ στις 22 του μηνός θα αντιμετωπίσει τους «Βαυαρούς».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να περάσει αλώβητος από ένα πρόγραμμα «φωτιά», κάτι το οποίο για να το καταφέρει θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το πολύ πλήρες και ποιοτικό ρόστερ του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι θα χρειαστεί το 100% απ’ όλους τους παίκτες του, προκειμένου να μπορέσει ο Θρύλος να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει το επόμενο διάστημα, με τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών να δείχνουν αποφασισμένοι να αρπάξουν κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί, δίνοντας τα πάντα για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Απρόοπτο με Γκνάμπρι

Απρόοπτο με Γκνάμπρι

Ο Γερμανός εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου έχει έναν μυϊκό τραυματισμό και έμεινε εκτός αγώνα της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην Εσθονία.

Τους κάνει όλους να χαμογελούν!

Τους κάνει όλους να χαμογελούν!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει βοηθήσει πέντε διαφορετικούς παίκτες του Ολυμπιακού να σκοράρουν με τις μαγικές ασίστ του, έχοντας εξαιρετική «χημεία» με τους συμπαίκτες του.