Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια «δίψα» για την επιστροφή στο Ναό!

Τεράστια «δίψα» για την επιστροφή στο Ναό!
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 - 22:27

Το Σάββατο (19/10) ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στη δράση, αντιμετωπίζοντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μία αναμέτρηση που περιμένει πώς και πώς ο κόσμος του Θρύλου, επιστρέφοντας στο Ναό, εκεί όπου ο Θρύλος πετάει «φωτιές» και τη φετινή σεζόν, μετρώντας 6 νίκες, μόλις 1 ισοπαλία και συντελεστή τερμάτων το εντυπωσιακό 20-2!

Την ίδια ανυπομονησία έχουν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι «διψούν» για την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους σε επίσημα παιχνίδια.

Το μυαλό, λοιπόν, στις τάξεις των Πειραιωτών βρίσκεται στο ματς με τους Κρητικούς, ωστόσο, υπάρχουν και οι δύο μεγάλοι αγώνες με την Μπάγερν Μονάχου στις 22/10 και με την ΑΕΚ στις 27 του μηνός, τους οποίους περιμένει επίσης πώς και πώς ο κόσμος του Θρύλου.

Από τη Δευτέρα (14/10), λοιπόν, οι ΓΑΥΡΟΙ θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση στο Ναό και για τους 3 αυτούς εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού. Με το σίγουρο να είναι ότι πολύ γρήγορα θα εξαφανιστούν, γι’ αυτό όποιος θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τις μεγάλες «μάχες» των Πειραιωτών θα πρέπει να βιαστεί.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να περάσουν αλώβητοι από αυτό το πρόγραμμα «φωτιά», κάτι το οποίο για να το καταφέρουν θα χρειαστούν τη δυναμική παρουσία και βοήθεια των καλύτερων του κόσμου.

Οι οποίοι από την μεριά τους ετοιμάζονται για τρεις μεγάλες «ερυθρόλευκες» παραστάσεις, δίνοντας ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Διαβάστε επίσης