Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόγραμμα-βουνό, αλλά στο Καραϊσκάκη!

Πρόγραμμα-βουνό, αλλά στο Καραϊσκάκη!
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 - 10:20

Όλα γίνονται. Ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, αυτή η ομάδα, αυτός ο Ολυμπιακός, έχει δείξει ότι μπορεί και τα καταφέρνει. Και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όταν έχει στο πλευρό του, τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου… Πρόγραμμα - βουνό, λοιπόν, έχει μπροστά του, ξανά ο Ολυμπιακός. Μία τριάδα αγώνων ικανή να φέρει το καλύτερο και το χειρότερο. Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως.

Ετούτη τη φορά, βέβαια, υπάρχει μία… ευχάριστη ιδιαιτερότητα. Και τα τρία, δύσκολα παιχνίδια, τα οποία ακολουθούν, είναι στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου η δύναμη του Ολυμπιακού… πολλαπλασιάζεται. Θα παίξει, αυτό, τον ρόλο του, στην όλη υπόθεση. Και αρχής γενομένης από το ματς με τον ΟΦΗ, ο κόσμος του Θρύλου, οφείλει να δείξει -ξανά- την αξία του. Την αξία που έχει, για αυτή την ομάδα, αλλά και για τον αντίπαλο, η παρουσία του, στην εξέδρα!

Μέσα στο Καραϊσκάκη, εκεί όπου έχουν προσκυνήσει ομάδες και ομάδες, μεγαθήρια και μεγαθήρια, οι οπαδοί του Θρύλου μπορούν να σπρώξουν ξανά την ομάδα, σε μεγάλες διακρίσεις. Τρεις προκλήσεις έχει μπροστά η ομάδα, τη μία μετά την άλλη. ΟΦΗ, Μπάγερν Μονάχου, ΑΕΚ. Με τη βοήθεια του κόσμου, θα τις ξεπεράσει και τις τρεις!

Διαβάστε επίσης