Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία σχέση «πάρε - δώσε»

Μία σχέση «πάρε - δώσε»
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 - 11:59

Μία σχέση δεν μπορεί ποτέ να είναι αμφίδρομη. Δεν γίνεται να πετύχει. Μία προσωπική σχέση, μία εργασιακή σχέση. Μία σχέση οποιασδήποτε μορφής. Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός έχουν μία τέτοια σχέση και φυσικά είναι και αυτή αμφίδρομη. Όπως δίνει στον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος τεχνικός, έτσι παίρνει και από εκείνον.

Το έργο του στο Ρέντη αναγνωρίζεται. Έχει κερδίσει τους πάντες, ως προπονητής και ως άνθρωπος. Έχει πετύχει σημαντικά πράγματα και βάζει πλώρη, για να επιτύχει, ακόμη περισσότερα και να πάρει τίτλους, οι οποίοι του λείπουν. Ο Μαρτίνς έχει βελτιώσει άρδην την εικόνα της ομάδας και διαρκώς τη βελτιώνει. Προσθέτει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της, την ενισχύει με ποιοτικούς και ιδιαιτέρως αξιόλογους ποδοσφαιριστές (σε συνεργασία με τη Διοίκηση, φυσικά) και την κάνει διαρκώς να ανεβαίνει.

Αυτά είναι τα πράγματα, τα οποία ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, όμως, παίρνει και σημαντικά πράγματα, από τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Κάνοντας πρωταθλητισμό, κερδίζει σε εμπειρία και παραστάσεις, τις οποίες δεν είχε πριν, σε τέτοιο βαθμό. Μαζί με τον Θρύλο βρίσκεται και ο ίδιος, στη σπουδαία σκηνή του Καραϊσκάκη, όπου τα βλέμματα της Ευρώπης είναι πάντοτε στραμμένα. Ανεβαίνει θέσεις, στην κατάταξη των προπονητών. Φτιάχνει το όνομά του και τραβάει τα βλέμματα (βλέπετε Σπόρτινγκ).

Όπως δίνει πράγματα, στον Θρύλο, ο Πέδρο Μαρτίνς, έτσι παίρνει. Και η ομαλή συνέχιση αυτής, μπορεί να είναι κερδοφόρα και για τις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης

Στην Αθήνα ο Κωστή (pic)

Στην Αθήνα ο Κωστή (pic)

Η ιστοσελίδα kerkida.net εμφάνισε μία φωτό του νεαρού άσου, ο οποίος βρίσκεται στην χώρα μας.